The Bagel Company


Er du til sprøde bagels fyldt med de lækreste råvarer? Så er The Bagel Company på Banegårdspladsen 1D i Århus det perfekte sted til netop dig! Her finder du nemlig en masse lækre bagels med alverdens fyld, og hvis du er mere til en frisk salat, er der også mulighed for det.

Det var de amerikanske sandwichbutikker, der oprindeligt inspirerede The Bagel Company’s koncept. I Amerika har denne slags butikker nemlig altid et bredt udvalg af friske råvarer, som kunderne kan slå sig løs i. Hos The Bagel Company lægges der derfor stor vægt på friske råvarer samt kvalitet, og du kan derfor være sikker på, at du får et yderst lækkert og velsmagende måltid, når bestiller mad fra The Bagel Company.

The Bagel Company i Aarhus er en kendt bagelbutik, og dette er uden tvivl på grund af deres sans for detaljer. På The Bagel Company mener de nemlig, at det hele handler om detaljerne. Derfor får du altid nybagte bagels og friske grøntsager serveret af et begejstret og venligt personale. The Bagel Company formår at få disse detaljer til at gå op i en højere enhed, og det er netop dét, der gør The Bagel Company til noget særligt.

Hos The Bagel Company i Aarhus kan du tage din mad med som takeaway, og med sin placering i hjertet af Århus, er der rig mulighed for at nyde måltidet i hyggelige omgivelser i den skønne by. Du kan med fordel vælge deres menu, som er bestående af en falske rosévin og 2 valgfrie bagels for kun 200 kroner.

På menukortet finder du 13 forskellige bagels, og der vil helt sikkert være en, der falder i lige netop din smag. Du kan bl.a. vælge mellem en bagel med spicy kylling, almindelig kylling, laks, tun, falafel, pastrami, chorizo og serrano. Er du mere til en salat, er der 4 forskellige at vælge imellem, herunder ceasarsalat, salat med laks, salat med falafel eller en power salat. 

Til dit lækre måltid kan du nyde godt af de mange forfriskende drikkevarer. Nyd f.eks. en friskpresset appelsinjuice eller en friskpresset æble-, granatæble- og limejuice. Er du mere til en kold sodavand eller vitaminvand, så er der også mulighed for det.

Når du træder ind ad døren hos The Bagel Company i Aarhus, bliver du altid mødt med et smil. Denne service samt deres lækre friske mad gør, at du helt sikkert har lyst til at komme igen, når du først har besøgt stedet én gang. 

Tager du et kig på The Bagel Company’s Instagram profil, vil du med garanti blive endnu mere vild efter at prøve en bagel og juice derfra. Du finder nemlig en masse indbydende billeder af de mange lækre bagels og juices, der serveres på stedet. Så pas på, for det vil helt sikkert få dit mundvand til at løbe!

Vælger du at nyde et måltid fra The Bagel Co i Aarhus, så vil du helt sikkert ikke blive skuffet. Deres mad er yderst lækker, altid frisk og velsmagende, og samtidig er deres personale servicemindet. Sidst men ikke mindst er stedet centralt beliggende i Aarhus, så se bare at kom afsted, og smag de måske bedste bagels i Aarhus C!
Adresse

Banegårdspladsen 1D
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 86 76 00 46
Email: aarhus.banegaard@thebagelco.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 06.30 - 20.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 20.00


Website

https://thebagelco.dk/