Tandlægerne ved Åen


Tandlægerne ved Åen er en tandklinik med et team af dygtige og veluddannede tandlæger og klinikassistenter, der tilbyder behandling efter de nyeste og mest veldokumenterede behandlingsprincipper.

Tryghed og samarbejde er nøgleordene for Tandlægerne ved Åen. Et ambitiøst samarbejde med danske teknikere sikrer at deres patienter får den rette behandling. Da det er en åben arbjdsplads med et stærkt kollegialt netværk, bruger tandlægerne hinanden rigtig meget i dagligdagen. Gennem vejledning og samtale med patienten finder tandlægerne frem til den korrekte behandling for den enkelte patient. Klinikken har et højt kvalitetsniveau, idet det er sikret gennem et dygtigt, velkvalificeret personale, som endda videreuddannes løbende. Er der desuden brug for henvisning til specialister for at opnå det rigtige resultat, er det dét, de gør.

Økonomisk har klinikken overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at priserne på en lang række ydelser er fastsatte efter forhandling mellem Den offentlige sygesikring og Tandlægeforeningen.

Klinikken tilbyder en lang række behandlinger, herunder:

Blegning, rodbehandling og implantater.
Blegningen laves, hvis dine tænder er blevet for mørke. Du kan her komme og få lavet en forundersøgelse, og få en snak om muligheden for dig, og hvad du kan forvente.
Ved en rodbehandling renses og formes kanalerne, hvori tandens nerver ligger. Rodbehandlingen følges af plastfyldning og muligvis en krone på den rodbehandlede tand, for at reducere dens skrøbelighed og styrke selve tanden. Implantater er de som erstatter en eller flere tænder. Behandlingen her består af kirugisk behandling og en efterfølgende kronebehandling. Indgrebet foregår under bedøvelse. Til sidst foregår kronebehandlingen efter opheling.
Adresse

Frederiksgade 1
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 13 38 38
E-mail: tandlaegerne@ved-aaen.dk 


Åbningstider

Mandag: 8.00–16.00
Tirsdag: 8.00–15.00
Onsdag: 8.00–17.00
Torsdag: 8.00–16.00
Fredag: 8.00–15.00


 


Website

Tandlægerne ved Åen's website