Tandlægerne Stjernepladsen


Husk at passe på dine tænder. Få derfor en ordentlig og professionel behandling af din mund hos Tandlægerne Stjernepladsen. Med sin beliggenhed i Aarhus N, er klinikken meget nemt at komme dertil, hvis du bor i eller i nærheden af smilets by. 

Tandlægerne Stjernepladsen I/S tilbyder nærmest alle former for behandlinger inden for tandpleje. En god mundhygiejne og sunde tænder er vigtige for dit helbred, og det er derfor væsentligt at du først og fremmest vælger en tandlæge, som du kan stole på. 
Det skal være en positiv oplevelse at besøge sin tandlæge, og derfor har Tandlægerne Stjernepladsen sørget for, at der er rare og hyggelige omgivelser på klinikken. Det skaber en god stemning og atmosfære, som er med til at reducere eventuel nervøsitet eller ubehag over de jævnlige tandlægebesøg.
Det vigtigste for Tandlægerne Stjernepladsen er, at du føler dig velkommen i deres lokaler, og at du under hele behandlingen føler dig i trygge hænger. Af samme årsag gives der altid omhyggelig information og rådgivning om de forskellige behandlinger, som klinikken udbyder. Den gode kommunikation mellem tandlæge og patient er nemlig forudsætningen for, at tandlægebesøget bliver vellykket, og at du som patient har lyst til at komme igen år efter år. Derudover giver det dig en ekstra tryghed, som rigtig mange typisk lægger vægt på under et tandlægebesøg. De dygtige og veluddannede tandlæger, klinikassistenter og receptionisterne hos Tandlægerne Stjernepladsen vil gøre sit bedste for, at din oplevelse hos dem fra start til slut bliver rigtig god.

Hos Tandlægerne Stjernepladsen kan du få bl.a. få følgende ydelser:

- Plastfyldning
- Blegning
- Krone/bro
- Implantat
- Laserbehandling
- Paradentosebehandling
- Operativ fjernelse af visdomstænder
- Rodbehandling
- Narkose
- m.m.

Går du med tankerne om at skifte tandlæge, så kan Tandlægerne Stjernepladsen i Aarhus N være en rigtig god mulighed for dig.
Adresse

Funch Thomsensgade 2,
8200 Aarhus N


Kontakt info

Telefon: 86 16 73 33
E-mail: post@tdl-stjernepladsen.dk


Åbningstider

Mandag: 08:00 - 17:00


Tirsdag: 08:00 - 17:00


Onsdag: 08:00 - 15:00 


Torsdag: 08:00 - 17:00


Fredag: 08:00 - 13:00


Lørdag - søndag: lukket