Tandlægerne Ivident I/S


I hjertet af Århus ligger der en charmerende og moderne tandlæge klinik. Ivident Tandlægeklinik har stor erfaring med at give deres patienter et sundere og stærkere smil. Du finder klinikken beliggende på Banegårdspladsen 4, 3. sal.

Når du besøger Ividents hyggelige klinik, vil du blive mødt af en gruppe motiverede og yderst dygtige medarbejdere. Ividents tandlæger benytter sig altid af den nyeste viden inden for tandpleje.
Det vigtige hos Ivident er, at du føler dig tryg under processen, og derfor fortæller de dig også om din behandling, inden de går i gang, ligesom de sørger for, at du har mulighed for at følge løbende med i behandlingen. Der er til eksempel placeret en skærm over tandlægestolen, som gør, at du kan se, hvad de er i gang med i din mund.
Der er ingen giftige kemikalier i tandplejningen. Røntgen til røntgen undersøgelser er eksempelvis digital, hvilket er en bedre løsning for dig såvel som for miljøet.
Søger du en ny tandlæge tager Ivident med glæde imod nye patienter. Bliver du patient hos Ivident kan du være sikker på, at du bliver tilbudt en troværdig, kompetent og professionel tandlæge, og et tandlæge-team, som er 100% dedikeret til dine tænder. Deres motiverede og erfarne medarbejdere kommer til at give dig en god oplevelse og en god behandling. Alle klinikassistenter, tandplejere og tandlæger er dybt engagerede, og de forsøger så godt de kan at tilpasse behandlingen til den individuelle patient.
Der er desuden gratis parkering på en nærliggende parkeringsplads i gåafstand.




Adresse

Banegårdspladsen 4, 3. sal, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 22 21


E-mail: ivident.tandlaegerne@gmail.com


Website

Tandlægerne Ivident I/S's website