Tandlægerne Frederiksgade – din centrale tandlæge i Århus


Hos Tandlægerne Frederiksgade får du en tandlæge med en central beliggenhed i Århus bestående af et engageret og velsammensat tandlægeteam. En kombination af klinisk veldokumenterede behandlingsmetoder og en behagelig atmosfære i klinikken sikrer det bedste udgangspunkt for enhver vellykket behandling.

For at en behandling er vellykket, skal både tandtekniske metoder og din tilfredshed med behandlingen gå op i en højere enhed. Et godt samarbejde klinikkens mange ansatte imellem sikrer, at dette er tilfældet, hver gang du lægger dig i tandlægestolen hos Tandlægerne Frederiksgade.

En bred pallette af solide tandbehandlinger

Er du på jagt efter en tandlæge, der har alt, hvad du har behov for, er Tandlægerne Frederiksgade i Århus et valg, du ikke vil fortryde.

I tillæg til almindelige tandbehandlinger såsom tandrensninger, plastfyldninger, behandling af caries og rodbehandling foretages også specialiserede tandbehandlinger. Disse behandlinger omfatter blandt andet tandblegning og kirurgiske indgreb i form af tandimplantater, paradentosebehandlinger, tandbroer og tandkroner. Særligt kirurgiske indgreb er en af klinikkens spidskompetencer, og du vil således udelukkende møde fagfolk, der er specialiserede i at udføre netop det, de er bedst til.

Hos Tandlægerne Frederiksgade finder du altså en bred pallette af tandbehandlinger, der favner så bredt, at der altid er hjælp at hente for dig – uanset hvilken form for behandling du har brug for.

For at sikre kvalitet og tilfredshed i den behandling, du modtager i klinikken, arbejder Tandlægerne Frederiksgade ud fra tankegangen om, at en behandling først er afsluttet, når du som patient er tilfreds. Du er sammen med klinikkens øvrige kunder det primære omdrejningspunkt, og din tilfredshed med behandling betyder derfor alverden.

Tandbehandling med trygheden i højsædet

Tryghed er et af de vigtigste parametre for at skabe en god oplevelse ved at gå til tandlægen
Af denne grund er klinikken i Århus indrettet med øje for at skabe en rar atmosfære, der kan danne rammen om et behageligt tandlægebesøg for folk med forskellige baggrunde, aldre og værdier.

Vægter du tryghed og kvalitet i behandlingen højt, er der således ikke meget at være i tvivl om: Tandlægerne Frederiksgade er en oplagt tandlæge for dig!


Studenterrabatter

Der er ikke mindre end 15% studierabat at hente!
Adresse

Frederiksgade 67
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 1211 45
E-mail: kontakt@tandfred.dk


Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00 til 16.30
Fredag: 8.00 til 14.00
Weekend: lukket


Website

Tandlægerne FrederiksgadeTandlægerne Frederiksgade – din centrale tandlæge i Århus