Tandlægerne Egå


Tandlægerne Egå er en tandlægeklinik med det nyeste udstyr. Den er moderne og særdeles handicapvenlig. Det vigtigste for Tandlægerne Egå er, at patienten er i centrum, og at der ikke gås på kompromis med kvaliteten.

.

Der bliver hele tiden større opmærksomhed på sundhed og skønhed, og af samme årsag er tænder også kommet i fokus. Vi retter vores tænder for at opnå det smukke udseende. Det gode er her, at det ikke kun er skønheden der er en bivirkning. Den gode tandsundhed opretholdes, idet lige tænder er lettere at holde end skæve og sammenmaste tænder. Dårlig sammenbid kan ligeså medføre dårlig tale- og tyggefunktion, og man kan få et unormalt stort slid og smerter i kæbeled og muskler. Man får desuden et selvtillids-boost, når man har et smukt smil efter tandrettelse. Et attraktivt smil er nemlig et aktiv, og ikke mindst en vigtig del af kommunikation og social adfærd. Studier har nemlig vist, at et smukt smil har en positiv effekt på mennesker. De medfører også større selvværd, som kan øge livskvaliteten.
Tandlægerne Egå kan hjælpe dig til et smukkere smil. De kan også afhjælpe tænder, der er misfarvede, er drejede, dårligt fordelt, for lange, for korte, nedslidte eller dem som helt mangler i munden. Der er nemlig i dagens Danmark en lang række af procedure, som tandlægerne kan bruge for at rette disse problemer. Man kan bl.a. sætte tynde skaller af porcelæn på tænderne, mellemrum kan lukkes og gennem en klinik-blegning kan de misfarvede tænder bleges.

Står du med et af følgende problemer og ønsker et smukkere smil, så er det hos Tandlægerne Egå, du bør komme.
Adresse

Muslingevej 38A
8250 Egå


Kontakt info

Telefon: 86 10 08 38
E-mail: kontakt@tandlaege-egaa.dk


Åbningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 15:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 15:00
Fredag: 08:00 - 14:00​​


Website

Tandlægerne Egå's websiteTandlægerne Egå