Tandlæge Eva Allin


Hos Eva Allin er du altid sikret en professionel og smertelindrende behandling af din mund. Ingen opgave er for uoverkommelig, hvis du vælger at gå her hen og få ordnet bisserne.
Tandlæge Eva Allin ønsker at gøre en forskel. Ikke alle er lige vilde med at gå til tandlægen, men Tandlæge Eva Allin håber, at give deres kunder en oplevelse af, at et tandlægebesøg ikke nødvendigvis er en dårlig oplevelse.
Af samme årsag bedøver de på en helt særlig måde, så du kan blive fra for de traditionelle ulemper ved bedøvelse, men alligevel er sikret en behandling uden smerter.


Det faglige ambitionsniveau er højt hos denne tandlæge beliggende i hjertet af Århus. De faglige kompetencer er vigtige, men Tandlæge Eva Lind finder det mindst ligeså vigtigt, at du føler dig ordentligt behandlet. De stræber efter at behandle dig på en måde, som rent menneskeligt set er i en klasse for sig. Patienter ses ikke som ”et nummer i rækken”, men derimod som individuelle mennesker, som alle har hver deres forskellige behov og ønsker. Gennem åben dialog, grundig information og god tid prøver tandlægerne at tilgodese dine individuelle behov. Tandlæge Eva Allin skiller sig ud ved at bede dig udfylde et lille hæfte med forskellige spørgsmål. Disse oplysninger skal bruges for at tilpasse behandlingen. Hvis du har nogle sygdomme eller tager noget forskelligt medicin, så har det indflydelse på mund og tænder, og det er derfor vigtig viden, for at kunne målrette den bedst mulige behandling. Sygdomme og medicinforbrug spiller også ind ift. hvilken behandling, tandlægerne kan tilbyde dig. Mens du svarer på spørgsmålene, bliver du selvfølgelig tilbudt en kop varm te eller kaffe.
I venteværelset står der et flygel; det er ikke kun til pynt. Hvis du kan spille, må du gerne give et nummer. Det spreder god stemning blandt os og de andre patienter.
Adresse

Store Torv 16, 2. sal.
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 20 13 00
E-mail: post@evaallin.dk


Åbningstider

Mandag   8.00 - 16.00/16:30
Tirsdag   8.00 - 16.30
Onsdag   8.00 - 14.00
Torsdag   8.00 - 16.00
Fredag   8.00 - 13:30


Website

Tandlæge Eva Allin's website