Studenterhuset - Aarhus

Studenterhuset - Aarhus


I Studenterhuset kan du møde andre studerende til forskellige arrangementer og få billige øl. Studenterhuset finder du både i København, Aarhus, Odense og Aalborg, hvor du og dine studiekammerater kan mødes enten og lave jeres skolearbejde eller til en billig øl. Du finder Studenterhuset i Aarhus på adressen Nordre Ringgade 3.

Men det er dog ikke kun øl du kan få billigt - også kaffe og te kan bestilles og så kan du læse aviser, spille pool, skak eller backgammon. Der er i løbet af ugen forskelligt musik. Derudover er det muligt at købe nogle mindre måltider hos Studenterhuset, som består af blandt andet sandwiches, crossainter og andet småt, som du kan stille den værste sult med. Derudover er der løbende arrangementer - f.eks. danseaftener m.v., hvilket egner sig til studerende. Her kan du enten hive dine kammerater med under armen til en underholdende aften, eller møde op alene for at få nogle nye bekendtskaber.

Her skabes der koncenter, debatter, events og aktiviteter, som i høj grad henvender sig til studerende, men som ikke kun er begrænset til studerende. Det er nemlig for hele byen og Studenterhuset er et sted, hvor alle er velkomne, også selvom man ikke har et studiekort.

Studenterhus Aarhus afholder foredrag, sociale arrangementer, virksomhedsmesser, koncerter, events, fester og mange andre sjove tiltag. Studenterhuset er ikke kun til at studere i eller tage til foredrag med, det er også et fedt sted at mødes med andre studerende, og en øl hjælper jo altid på at blive mere social, så hvorfor ikke tage et smut i Studenterbaren? Den er meget populær i blandt studerende, og her kan du mødes med dine venner over en øl (læs: mange øl) og holde et frirum fra studiet. Så tag dine medstuderende under armen eller kom alene og læg din vej forbi studenterbaren. Her får I helt sikkert en fantastisk aften, og det er helt sikkert et sted I kommer igen, hvad end det er for at studere eller besøge Studenterbaren igen.

Dit hus!

Studenterhuset sætter de sociale rammer om studielivet og byder på alt fra caféhygge og bar, til koncerter og foredrag – alle henvendt til de studerende. Derfor fungere studenterhuset også som et åbent hus, hvor du kan komme og lave dine aktiviteter. De er meget åbne og imødekommende, og vil rigtig gerne lave projekter sammen. Studenterhusets fokus er at du som studerende trives, og derfor bestræber huset sig på at favne bredt rent kulturelt.

Tættere på drømmejobbet!

Samtidig gør Studenterhuset en stor indsats for at mindske afstanden mellem erhvervslivet og de studerende, og derfor er kalenderen også fyldt med erhvervsforberedende aktiviteter som foredrag og jobcrawl. Så uanset om du vil udvide din kulturelle horisont, eller have fokus på karrieren, så er der helt sikkert muligheder for dig her. Derudover hjælper Studenterhus Aarhus flere hundrede studiejobs og praktikpladser til de studerende via deres hjemme- og Facebookside. Så hvis du står og mangler et studejob eller inspiration til en praktikplads, så bør du måske lige en smut forbi deres hjemmeside og de sociale meder.

Internationalt studenterhus!

Studenterhus Aarhus er som sagt stedet for alle – også de internationale. Det er mødestedet for alverdens studerende, og der er fokus på at mindske afstanden mellem de internationale og danske studerende. Så tag din udvekslingsstuderende i hånden, og kom ned til nogle hyggelige rammer eller et fedt projekt. Studenterhus Aarhus står desuden bag venskabsprogrammet Friendship Ambassador, hvor internationale og danske studerende kan få kulturoplevelser i Aarhus, madklubben Internationalize With Us, og løbeklubben Run for Friendship – Så kom ned og mød nogle nye venner fra verden over.
Adresse

Nordre Ringgade 3
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 86 18 30 21


E-mail: info@studenterhusaarhus.dk


Åbningstider

Tjek hjemmesiden for åbningstider.


Website

Studenterhuset - Aarhus's websiteStudenterhuset - Aarhus
Studenterhuset - Aarhus
Studenterhuset - Aarhus
Studenterhuset - Aarhus