Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus


Studenterhus Aarhus er samlingsstedet for studerende på alle uddannelsesinstitutionerne og for erhvervslivet i Aarhus. Det er et perfekt mødested for dig og dine medstuderende, og her kan I både studere, drikke en kop kaffe, få vendt verdenssituationen, lave aktiviteter, holde fester, få styrket dine karrieremuligheder eller bare få venner for livet.

Studenterhus Aarhus afholder foredrag, sociale arrangementer, virksomhedsmesser, koncerter, events, fester og mange andre sjove tiltag. Pakhuset er festlokaler og selve natklubben, hvor koncerterne og festerne afholdes. Studenterhuset er ikke kun til at studere i elller tage til foredrag med, det er også et fedt sted at mødes med andre studerende, og en øl hjælper jo altid på at blive mere social, så hvorfor ikke tage et smut i Studenterbaren? Den er meget populær iblandt de studerende i Aarhus, og her kan du mødes med dine venner over en øl (læs: mange øl) og holde et frirum fra studiet. Så tag dine medstuderende under armen eller kom alene og læg din vej forbi studenterbaren. Her får i helt sikkert en fantastisk aften, og det er helt sikkert et sted I kommer igen, hvad end det er for at studere eller besøge Studenterbaren igen.

Hvis du ønsker at holde fest på Studenterhuset, er det også muligt. Du kan holde årets fest, hvis det er det du vil, der er nemlig god plads. I Stakladen kan der være op til 750 personer. I Studiecaféen kan der være op til 150 personer, og vi har mulighed for at udvide til 250 personer ved at tage lokalet ved siden af i brug. Så der er rig mulighed for brug af lokalerne. Det er desuden helt gratis at benytte lokalerne (I er jo studerende), så står personalet for at stå i baren og lange øl over disken. Det søde personale står også for oprydning, bemanding og rengøring. Så der er ingen undskyldning for ikke at holde en god fest.


Studenterrabatter

Vælger du at blive medlem Studenterhus Århus, så vil du få studierabat på koncerter, drikkevarer og meget mere.
Adresse

Nordre Ringgade 3
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 18 30 21
E-mail: info@studenterhusaarhus.dk


Åbningstider

Se hjemmeside for åbningstider.


Website

Studenterhus Aarhus's website Studenterhus Aarhus
 Studenterhus Aarhus
 Studenterhus Aarhus