Studenterbaren

Studenterbaren


I dybet under Studenterhus Aarhus, hvor intet dagslys slipper ind, ligger Studenterbaren. Studenterbaren er Aarhus Universitets bar for alle studerende og ansatte, men andre er også meget velkomne til at opleve - og bidrage til - den gode stemning i baren. Det er en pause fra hverdagens stres og jag, du har mulighed for at glemme uni og alle de forpligtelser det medfører for en stund. Det er et frirum hvor du har mulighed for at hygge dig og få et par øl med alle dine venner og dine studekammerater. Derudover er det et af de steder i Århus med det største udvalg af øl, der er omkring 200. Udover øl, er der også andre former for alkohol blandt andet whisky, gin, rom, vin og andet godt.

Hvis du blot ønsker en stille og rolig eftermiddag, som ikke behøver at involvere alkohol, så er Studenterbare også det helt rigtige sted. Her kan du nyde friskkværnet kaffe, te, sodavand, øko-saft m.m. Så du kan roligt tage på kaffedate eller inviterer din studiegruppe med på Studenterbaren.

Selvom Studenterbaren ikke er en fredagsbar, er fredagen alligevel et højdepunkt. Her bliver der skruet op for musikken og ned for lyset. På den måde kan du gå weekenden i møde med manér. Det er også muligt at købe et måltid mad, så du ikke bliver alt for fuld. Desuden er der Happy Hour hver lørdag kl 20:00-21:00. Her får du øllene til halv pris, så det er bare med at drikke igennem den time, der er Happy Hour, så du kan udnytte den billige pris – du er jo trods alt studerende. Udover at være en hyggelig sted, hvor man kan nyde en øl i godt selskab, er Studenterbaren også fast besluttet på at bidrage til at du får en endnu bedre oplevelse. De arrangerer derfor en masse forskellige events, som dig og dine venner kan deltage i. Dette er blandt andet quiz og øl smagning.

Derfor er Studenterbaren bestemt et besøg værd! Det er et hyggeligt sted at hænge ud, især som studerende, og det er en garanti at du får en masse gode oplevelser og sjove minder fra Studenterbaren. Det er også en garanti at du helt sikkert vender tilbage, man kan ikke lade være!


Studenterrabatter

Hvis du er medlem af Studenterhus Aarhus, får du 20% på alle drikkevare. 
Adresse

Studenternes Hus
Bygning 1422
Nordre Ringgade 3
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 89 42 11 60


Åbningstider

Man-Ons: 12.00-02.00 
Tors-Fre: 12.00-03.00 
Lør: 20.00-03.00


Website

Studenterbaren 's websiteStudenterbaren