Stromboli

Stromboli


Restaurant Stromboli finder du centralt placeret i Aarhus, ganske få meter fra Hovedbanegården - nærmere betegnet Jægergårdsgade. Restauranten er kendt for sine enormt lækre pizza, og deres kæmpe buffet. Alle pizzaer er hjemmelavede, langtidshævede, og er du til den sundere side, er der også mulighed for bunde bagt på fuldkorn! Al pizzadej fra Restaurant Stromboli er langtidshævet natten over, og der er striks kontrol med, at alle regler overholdes. Alle pizzaer bages altid ved høj varme, så de får den helt unikke konsistens.

Udover de lækre pizzaer, kan du hos Restaurant Stromboli også få en stor og indbydende buffet. Den indeholder mange eksotiske retter og delikatesser fra alle verdenshjørner, så der er noget til enhver sult. Her kan du spise så meget du ønsker, og der er både lune og kolde retter, mange forskellige slags salater, velsmagende pastaretter, nærende kylling, smagfulde gryderetter, ris og meget mere – du går ikke sulten fra Restaurant Stromboli!

Du kan spise i restauranten eller tage maden med hjem. Buffetens priser varierer en smule:
Mandag-torsdag kl 12.00-16.00:   89 kr.
Mandag-torsdag kl 16.00-22.00: 139 kr.
Fredag-søndag:                          149 kr.
Børnebuffet under 10 år:             1/2 pris

Har du lyst til at nyde den lækre mad hjemme, kan du ringe på telefon 8619 6777 eller bestille online.

Står du og skal holde et større arrangement eller fest? Hos Restaurant Stromboli er der altid plads til fest og glade dage. Restauranten har plads til ca. 50 gæster, og åbner gerne deres lokaler, hvis I skal afholde jeres næste rustursfest, eller andre større fester. Priserne er altid gode, men de er ikke blege for at give et godt særtilbud, hvis man er mange gæster!

Studenterguiden.dk har kun hørt og læst positive tilbagemeldinger for Restaurant Stromboli. Pæne rene lokaler, stort udvalg af smagfulde retter i mange afskygninger, og en rigtig flot buffet til særdeles gode priser. De søde ansatte sørger for, at du ikke mangler hverken vådt eller tørt, og du bliver altid budt hjerteligt velkommen i de hyggelige lokaler.

Få et fantastisk måltid mad - book dit bord allerede nu!
Adresse

Jægergårdsgade 88
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 19 67 77
E-mail: info@stromboli.dk


Åbningstider

Åbent hverdage samt weekender kl. 12.00-22.00.
Buffeten lukker kl. 21.30


Website

Stromboli's websiteStromboli
Stromboli
Stromboli
Stromboli