Strandbaren

Strandbaren


Strandbaren tilbyder oplevelser for alle aldre! 

På havnen i Aarhus finder du Strandbaren. Strandbaren har en rigtig god beliggenhed i smilets by Aarhus, og du får muligheden for at opleve en anden del af byen, end hvad man typisk ville gøre. Havnearealerne giver plads til, at du kan nyde sommeren på en helt anden måde.

Når det kommer til mad og drikker, så står MIB Event, Sidebar og Pips for at servere det til dig. Du kan vælge mellem forskellige lækkerier. Alt fra lækre nachos, saftig BBQ burger til smagfulde drinks, is og smoothies, er blot få af de ting, som du kan vælge imellem. Du kan også bestille drinks hos Tiki Baren, der typisk har åbent fra kl. 11:00. Stedet er ideelt for alle. Der er både plads til unge, voksne, børnefamilier, hvilket gør Strandbaren til et rigtig populært koncept for mange.

Det er ideelt at besøge Strandbaren om sommeren. Der bliver tilbudt en masse forskellige og sjove aktiviteter, som du kan deltage i. Du kan vælge at deltage i vandaktiviteter, som Aarhus Vandskiklub, Aarhus Kajak og Kano klub står for. Derudover kan du også deltage i beach volley, yoga, cross training, zumba og en del andre aktiviteter. Du får muligheden for at udfordre dig selv, men samtidig skabe nogle sjove og gode minder, som du kan se tilbage på. Du behøver ikke deltage i aktiviteterne, hvis du blot har brug for at slappe lidt af. Du kan i stedet vælge at nyde udsigten ud over havnen i Aarhus med udsigt over vandet. Indretningen ved strandbaren er præget af en hyggelig loungestemning, så du kan blot læne dig tilbage, alt imens du nyder solens stråler og noget koldt at drikke.

Strandbaren tilbyder et væld af muligheder, og der vil bestemt være noget for enhver smag, når det kommer til aktiviteterne, som de udbyder.

Er vejret godt, og har du lyst til at ligge og dase i en dejlig oase midt i Aarhus by, så er Strandbaren bestemt et besøg værd.
Adresse

Dagmar Petersens Gade 101
Aarhus


Kontakt info

Telefon: 28 11 97 07
E-Mail: mib@mibevent.dk


Åbningstider

Hele dagen, når der er vejr til det. 


Website

Strandbarens WebsiteStrandbaren