Den Danske Scenekunstskole Aarhus

Den Danske Scenekunstskole Aarhus


Den Danske Scenekunstskole er en kunstnerisk højere videregående uddannelsesinsitution under Kulturministeriet. I 2015 blev alle de statslige skuespilleruddannelser (som var Skuespilskoen ved Aarhus Teater, Skuespilskolen Odense samt Statens Teaterskole i København) samlet som én uddannelse udbudt af Den Danske Scenekunstskole (DDSKS). Der er afdelinger i Aarhus, Fredercia, Odense, København samt Odsherred, og der tilbydes uddanneler, efteruddannelser såvel som videreuddannelser inden for alle aspekter af scenekunst.

Har du en skuespiller i maven eller kunne du tænke dig at leve af at danse? Eller måske drømmer du om at blive scenemester? Hos Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) har de alle faciliteterne og uddannelserne inden for disse områder, samt flere, så du kan blive lige hvad du vil inden for kunst og sceneperformance. 

I Danmark har vi haft en lang tradition for kunst og scenekunst, og skolen er blandt de bedste i Europa på dette område. Mange moderne tiltag udspringer af skolen, som efterfølgende bliver brugt til videreudvikling og fornyelse i branchen.

Som skuespiller i Danmark har det derfor altid været et af de mest betydningsfulde uddannelsessteder at blive uddannet hvis man gerne ville slå sine folder på de skrå brædder.

Det er en stor arv Den Danske Scenekunstskole  bærer og de har derfor brug for de dygtigste elever der kan viderebringe denne arv.

Der er mange muligheder for at blive til noget stort hvis man virkelig brænder for det.

Hos Den Danske Scenekunstskole bliver der skabt et moderne scenekunstneriske uddannelser. Disse sker i både nationale såvel som internationalt samarbejde.

Skuespilleruddannelsen hos Den Danske Scenekunstskole uddanner kreative og selvstændige skuespillere, hvor både de kunstneriske, teoretiske såvel som praktiske færdigheder gør, at man efter uddannelsen er i stand til at arbejde i mange forskellige scenekunstneriske formater.
Website

ddsks.dkDen Danske Scenekunstskole Aarhus
Den Danske Scenekunstskole Aarhus
Den Danske Scenekunstskole Aarhus