Sherlock Holmes Pub

Sherlock Holmes Pub


Sherlock Holmes Pub er en stor engelsk pub med beliggenhed i Aarhus C. Helt konkret finder du den engelske pub på Frederiksgade 76. Sherlock Holmes Pub åbnede dørene for første gang tilbage i 1992. Pubben åbnede med målet om at skabe en pub, der adskiller sig fra alle andre steder i Aarhus.
Sherlock Holmes Pub i Aarhus lægger stort vægt på sport, øl og god stemning, og du kan være sikker på, at der her altid er festglade mennesker at finde. Pubben er altså oplagt at besøge som et sted på din næste bytur med studiekammeraterne.

Når det kommer til udvalget af drikkevarer, så kan du være sikker på, at Sherlock Holmes Pub gemmer på en masse lækkert! Menukortet hos Sherlock Holmes Pub byder nemlig på mange forskellige smagfulde drikkevarer. Af engelske øl kan du bl.a. smage London pride, Young's double chocolate stout, Fuller's organic honey dew, Hobgoblin, Strongbow dry cider, Guinness, Kilkenny irish cream ale og fra Scotland St. Andrews og Caledonian 80. Pubben har derudover også et stort udvalg af gin, whiskey og rom. Sherlock Holmes Pub har et at de største udvalg, når det kommer til øl og whiskey, og du vil derfor bestemt kunne finde noget lækkert, som falder i netop din smag. Hvis du ønsker at læse lidt mere om, hvilke drikkevarer du kan få hos Sherlock Holmes Pub, så kan vi varmt anbefale dig at besøge pubbens egen hjemmeside.

Er du vild med øl? Så har Sherlock Holmes Pub et ekstra tilbud til dig. Pubben giver dig nemlig mulighed for at komme til en ølsmagning, hvor du kan smage på 5 forskellige øl fra det store sortiment. Prisen er rimelig taget mængden af øl i betragtning. Du kan bestille bord og tid til ølsmagning telefonisk på 86 12 40 50. 

Det er dog ikke kun de smagfulde drikkevarer, du kan nyde hos Sherlock Holmes Pub. Her er der nemlig også bl.a. mulighed for, at du kan se vigtige fodboldkampe og andet sport i pubben. På Sherlock Holmes Pub kan du også opleve live musik, og der er jævnligt pub quiz, som du kan deltage i. Det er en hyggelig måde, hvorpå du kan samles med dine venner og få skabt nogle gode minder. Den hyggelige indretning fuldender den autentiske stemningen i pubben, som mange er helt vilde med. Hos Sherlock Holmes Pub er der efterhånden mange stamgæster, men der ses også jævnligt nye ansigter, som kommer for at se sport eller være med til quizzerne. Her er der plads til alle - uanset om du er til pub quiz, fodboldkampe eller blot har lyst til at nyde en kold øl eller gin tonic i baren. 

Hvis du er interesseret i at vide, hvornår der sker hvad i pubben, så kan du på pubbens hjemmeside finde en kalenderoversigt. Her kan du holde dig opdateret på seneste nyt og kommende arrangementer i pubben. Derudover kan du også vælge at følge Sherlock Holmes Pub via deres Facebook-side.
Sherlock Holmes Pub holder desuden åbent alle ugens dage, og der er derfor rig mulighed for at besøge pubben, lige når det passer dig! 

Vi gør opmærksomme på, at hvis du besøger Sherlock Holmes Pub, når vejret viser sig fra sin bedste side, så er der også mulighed for at sidde udenfor med en kold fadøl i hånden.
Har du lyst til at ryge kan du gøre det i den lille bar.

Er du vild med livemusik, en autentisk atmosfære og gode fadøl? Så skal du helt bestemt en tur på Sherlock Holmes Pub på Frederiksgade i Aarhus. Beliggenheden er rigtig god, og stedet er oplagt at besøge som et ekstra stop på sin bytur. Baren byder på en masse lækre drikkevarer, og der vil bestemt være noget for enhver, så alle i selskabet kan få slukket tørsten. Den hyggelige pub i Aarhus byder også på en række sjove arrangementer, heraf quiz og karaoke, som helt klart er oplagt at deltage i sammen med dine studiekammerater.
Adresse

Frederiksgade 76
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 40 50
E-mail: info@sherlock-holmes.dk


Åbningstider

Mandag: 12.00 - 23.45
Tirsdag - onsdag: 12.00 - 03.00
Torsdag - lørdag: 12.00 - 06.00
Søndag: 13.00 - 23.45


Website

Sherlock Holmes Pub's website