Sharks Diner

Sharks Diner


Med 26 poolborde, Sports Lounge og en Diner ligger Danmarks største poolhall, Sharks, i hjertet af Århus, hvor den spreder grin og glæde.
Sharks Diner er her et spisested i Sharks Pool Hall, hvor især burgerne er populære!

Nogle gange har man bare lyst til at lave noget sjovt! Hvis du er til pool, airhockey, elektronisk dart, pokermaskine, bordfodbold eller det at køre racerbiler, så burde du tage en tur til Sharks Poolhall. De giver dig en på opleveren. Sharks lægger vægt på den gode stemning. Der er derfor hyggelig indretning, og ikke mindst professionel og venlig betjening fra medarbejderne. Uanset om du er en gammel haj eller en nybegynder, så gør medarbejderne på Sharks et stort nummer ud af at få dig til at føle dig hjemme. Personalet hjælper gerne, hvis du har spørgsmål om stort og småt, og du kan sagtens komme forbi til kaffe eller en øl. Hvis du vil udfordre dine kammerater i et spil pool, hvis du vil have en hyggelig eftermiddag med kollegaerne, eller en sjov aften med vennerne og veninderne, hvis du trænger til kolde øl, god kaffe eller fantastisk lækre drinks, hvis du gerne vil have en super lækker burger, eller hvis du vil se sport på byens største storskærm, så er Sharks Poolhall & Diner noget for dig!

Når du er færdig med at hygge dig i Poolhallen, så er det tid til en burger med bid i! den får du hos Sharks Diner. Den flotte café/restaurant tilhørende Sharks Poolhall. Du får en verdensklasse burger til en fair pris. Du kan også bestille som take-away. Sharks Diner giver dig mulighed for at sammensætte din egen burgermenu. Med mere end 10 forskellige burgere er der nok at vælge imellem. Hvis du ikke er til burgere, tilbyder de også steaks, spareribs og salater m.m.
Adresse

Frederiksgade 25
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 86 18 09 90
E-Mail: mail@sharks.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag: 12.00 - 22.00
Lørdag - Søndag:   11.00 - 22.00


Website

Sharks Diner's websiteSharks Diner