Shakespeare


Frisør Shakespeare i Århus vil gøre sit bedste for at give dig en hårrejsende oplevelse, og står klar med deres professionelle vejledning, så du kan gå derfra med lækkert hår og et smil på læben.

Så snart du er trådt ind af døren hos frisør Shakespeare, i deres lækre lyse lokaler, fornemmer du, at det er en meget speciel salon.

Således vil du her opleve hvordan der bliver taget hånd om dig og dit hår i afslappende omgivelser med en hyggelig atmosfære, der byder dig at puste ud og nyde at forkælelsen af dit hår. Hos Shakespeare er der ingen tvivl om, at det er dig der er i centrum, og at der er god tid til dig og dit hår.

Salonens professionelle frisører holder sig altid up to date med de nyeste frisurer, teknikker og styles, og er altid klar med det nyeste nye og farver, der passer til lige netop dig og din stil.

Salonen består af et kreativt team af frisører, som konstant bestræber sig på at give deres kunder den bedste oplevelse og det allerbedste resultat. Så sæt du dig bare til rette i stolen, læn dig tilbage og nyd en kop af deres store udvalg af kaffe, chokolade eller the.


Studenterrabatter

Hos Salon Shakespeare behøver du ikke have den helt store pengepung med, da de tilbyder 10 % i studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort. 


 
Adresse

Trøjborgvej 8F
8200 Aarhus N


Kontakt info

Telefon: 86 10 13 17


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.30 - 17.30


Fredag: 09.30 - 18.00


Lørdag og søndag: Lukket


 


Website

Shakespeare's website