Scandinavian Beauty


På Søndergade 8 på 2. sal i hjertet af smukke Aarhus ligger skønhedssalonen Scandinavian Beauty. 

Skal du i den nærmeste fremtid til et helt særligt arrangement, eller ønsker du blot at forkæle dig selv en smule ekstra i hverdagens stress og jag, så kan en behandling hos Scandinavian Beauty være lige præcis det, som du har brug for.
Salonen er med sin beliggenhed midt på gågaden i Aarhus meget let at komme til – uanset om du er gående, på cykel eller i bil. De flot indrettede lokaler og den gode stemning mellem det søde personale og de forventningsfulde kunder skaber rammerne for den gode atmosfære i salonen.

Skønhedssalonen startede med at lave gelenegle, og har siden den spæde start udvidet med et væld af forskellige tiltag indenfor skønhedsbranchen. Personalet har den rette uddannelse og en stor faglig viden, som de er glade for at benytte sig af i praksis. Skønhedssalonen Scandinavian Beauty tilbyder deres kunder en bred vifte af populære skønhedsbehandlinger, og du kan se et udpluk af dem nedenfor:

  • Er du træt af dagligt at bukke dine vipper, kan du få lavet det populære lash lift, som er en behandling, der giver dine vipper et permanent vippebuk, der holder i omkring 6-8 uger.
  • Har du lyst til at give dine naturlige vipper en pause fra daglig brug af mascara? Så kan du hos Scandinavian Beauty få påsat et sæt eyelash extensions. Det er en meget populær behandling, hvor dine vipper bliver forlænget med små kunstige hår.
  • Forkæl dine negle med en omgang shellac på din naturnegl eller påsætning af gelenegle.


Ingen mennesker ens, og udførslen af den behandling du vælger, tilpasses selvfølgelig dig og dine ønsker, så resultatet bliver bedst muligt. Tryghed betyder meget, og det professionelle personale står klar til at forkæle dig, og give dig en god oplevelse fra start til slut.
Adresse

Søndergade 8, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf.: 42 42 88 44
E-mail: info@scandinavianbeauty.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 17:00
Søndag: Lukket


Website

Scandinavian Beauty's website