Salon MATIN


Hos Salon MATIN i Aarhus tilbydes kvalitets klipning til en billig pris i midten af smilets by. Helt konkret finder du salonen på Frederiks Alle 140. Her er der studievenlige priser, som alle kan være med på! 

Salon MATIN skriver følgende om dem selv: ”Vores største belønning er den glæde vores kunder udstråler, når de forlader salonen med et resultat, de er glade og stolte af. Salon MATIN er en billig frisør i Århus, og kvaliteten er altid i top.” 

Her tilbydes klipning kunder bl.a. barbering med ragekniv. Hos Salon MATIN bestræber frisørerne sig på, at give den bedste service og klipning i behagelige omgivelser på Frederiksbjerg. Så selvom priserne er i bund, er kvaliteten stadig i top, med fokus på at opfylde alle dine ønsker. Med en lækker placering i Aarhus midte kan du nemt tage den offentlige transport lige til døren, og der er masser af muligheder for gratis parkering i området, hvis du er i bil. Og frygt ej, Salonen tilbyder også cykelparkering. 

Der er både mulighed for at blive klippet med og uden tidsbestilling.


Studenterrabatter

Det er billige priser hos Salon MATIN, der bestemt passer til den studerendes stramme budget. Se salonens egen hjemmeside for konkrete priser.
Adresse

Frederiks Allé 140
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 86 19 44 09
E-mail: kontakt@salon-matin.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket


Website

Salon MATIN's website