Salon Headoffice


Salon Headoffice, som ligger i hjertet af Aarhus, består af et lille team, men hvor der ikke er gået på kompromis med hyggen. Stemningen i salonen er meget afslappende og uformel, og der er derfor plads til alle uanset hvilke ønsker og behov, der måtte være. Salonen bliver ejet og drevet af Lani Marie Sørensen, som har forsøgt sig med at skabe en meget personlig salon. For hende er det vigtigt, at salonen er et hyggeligt og behageligt sted at være, hvilket i den grad kan ses på indretningen. Hun åbnede salonen tilbage i 2007, hvorfor hun har en god erfaring inden for frisørbranchen.

Teamet i salonen

Teamet i salonen består i øjeblikket af 4 frisører, hvoraf Lani er salonejer. Derudover møder du Irene, som er frisør, stylist og makeupartist, som hun er blevet udlært med en bronzemedalje. Line er også frisør og blev udlært med en sølvmedalje. Til sidst er der en elev, som du trygt kan lade dig blive behandlet af.
Teamet er meget ungt og frisk, hvorfor du kan være sikker på, at de altid vil følge med i de helt nye teknikker og trends, så de i højere grad kan imødegå alle ønsker, som kunderne har. Frisørerne er meget professionelle, og de deler sine erfaringer på kryds og tværs, så de sammen kan løfte hinanden op.

Du er i centrum

En yderst vigtig del af Salon Headoffice er, at du som kunde altid er i centrum. De står altid klar til at give dig de allerbedste råd, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller mangler inspiration. Du vil altid være i gode hænde i salonen, og du kan altid trygt læne dig tilbage i frisørstolen. De kan både vejlede dig i din næste frisure eller i deres udvalg af produkter. Deres produkter kommer primært fra Shu Uemura, som er et rigtig godt produkt til dit hår.

I salonen står de altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad det end måtte være omkring dit hår. Du kan allerede bestille tid i dag online eller ved at ringe til dem.
Adresse

Jægergårdsgade 60
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 01 07
E-mail: headoffice@hairtools.dk


 


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 08.00 - 14.00


Website

Salon Headoffice's website