Sala Thai Restaurant & Take Away

Sala Thai Restaurant & Take Away


I det indre Aarhus ligger hyggelige Sala Thai Restaurant & Take Away. Du får ægte autentisk thaimad, så du næsten bliver i tvivl om, hvorvidt du rent faktisk befinder dig i Thailand eller Danmark. Her serveres varme og smagfulde supper som Tom Yum Gong, lækre risretter som Pad Him Ma Pan med stegt kylling, cashewnødder og grøntsager, og skønne forretter.

På Vesterbrogade 10 i Aarhus C finder du nydelige Sala Thai Restaurant & Take Away, et stenkast fra Botanisk Have og lige nord for ARoS. En restaurant med rigtig fint omdømme og gode tilbagemeldinger. Deres kunder er altid tilfredse og kvaliteten er da også helt i top. Elitesmileyen vidner om et højt niveau og friske råvarer, og personalet er altid smilende og venlige.

Det fine menukort tager dig med på en rejse til Østen, de appetitlige retter med nudler og ris mætter selv den største sult og de dampende supper har den helt rette krydring. Kundernes favoritter tæller blandt andet Geng Ped Near, som er en stærk grøn karry med oksekød, kokosmælk, sød basilikum og thai-grøntsager, dertil ris, eller Pud Sea Eaw, risnudler stegt med kylling, med æg, grøntsager og sød soja sauce.

Hos Sala Thai Restaurant & Take Away bringer de gerne maden ud, og er du I området, er du også velkommen til at afhente.




Adresse

Vesterbrogade 10


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: 17:00 - 21:00
Onsdag: 17:00 - 21:00
Torsdag: 17:00 - 21:00
Fredag:17:00 - 21:00
Lørdag: 17:00 - 21:00
Søndag: 17:00 - 21:00


Website

Sala Thai Restaurant & Take Away's website