SUMOpix


Hos SUMOpix specialiserer vi os i at producere store fotos på lærred. Vi giver vores kunder mulighed for at få deres eget billede op på et flot lærredsbillede. Billeder kan bestilles i over 500 forskellige størrelser og det er muligt at splitte sit billede op på flere lærreder. Hvis du ikke lige har eget foto som du ønsker på lærreds har du mulighed for at vælge et foto SUMOpixs billedbank. Her kan du vælge mellem millioner af fotos lige fra geografiske kort til kendte malerier. Hos SUMOpix producere vi også lyddæmpende billeder. Altså kan du få et lærredsbillede der samtidig giver en lyddæmpende effekt.

Derudover kan du også få tapet, med det billede du selv vælger. Det kan også være af den private slags, eller et motiv som SUMOpix har på lager. Det kan også være du står i den situation, at du ikke kan vælge hvilket billede du vil gøre brug af, fordi du har så mange gode. Intet problem, du indsender bare de billeder du ønsker og så sammensætter en af SUMOpixs dygtige grafikere en kollage, ud af disse billeder. På den måde kan du få alle billederne op på én gang.

Så mangler du noget til væggene på kontoret, i kantinen eller hjemme i stuen? Det kan også være du mangler en personlig gave, og hvad er mere personligt end et billede? Eller bare vil sætte dit personlige præg ved hjælp af billeder, så er SUMOpix lige stedet for dig. Gå ind på deres hjemmeside og se alle de mange muligheder der er. Her kan du både se alle de forskellige muligheder for størrelser på billederne, de udvalgte motiver og hvad billedet skal trykkes på. Skal det være plakaten, lærredet, fotocollagen eller fototapetet? Det eneste du skal gøre nu, er blot at vælge hvad du kunne tænke sig. Så klarer SUMOpix resten.  
Adresse

J. P. Larsens vej 15
8220 Brabrand


Kontakt info

Telefon: 70 22 00 08


E-mail: info@sumopix.com


Åbningstider

Bestilling er muligt 24 timer i døgnet online på vores hjemmeside.


 


Website

SUMOpix