SAMS - Sammenslutning af Mediestuderende


SAMS er en frivilligbaseret forening af studerende for studerende. Hos SAMS arbejder de for at skabe en fælles faglig platform mellem dig og erhvervslivet med fokus på medie- og kommunikationsfeltet.

En forening for dig
SAMS har fokus på dig, og vil gerne være medie- og kommunikationsstuderendes foretrukne forening. Igennem SAMS kan du deltage i mange forskellige arrangementer med fokus på medie og kommunikation, så du kan supplere den viden du får gennem dit studie. På den måde kan foreningen også hjælpe dig med at skabe et tværfagligt netværk og få kontakt til erhvervslivet. Sams arbejder på tværs af uddannelser og universitetsbyer, så du har rig mulighed for at udvide dit netværk, dine kompetente og din horisont – du har kort sagt mange

 

SAMSON – dit mediemagasin

SAMSON er et frivillig baseret mediemagasin, der har eksisteret i mere end 20 år, og her har du kunne læse alt inden for medier og kommunikation. Magasinet udkommer tre gange om året – november, marts og maj. Her bliver der lagt vægt på at formidle relevant faglig viden til dig, så du kan blive klogere på dit eget felt. Målgruppen for magasinet er primært studerende på videregående uddannelser som har særlig interesse for medier, journalistik, politisk kommunikation, markedsføring og lignende. SAMS har planer om at SAMSON også skal fungere som et online arkiv med spændende artikler, der kan give studerende inspiration til eksamensemner.
Kontakt info

SAMS
Mail: samsprojektgruppen@gmail.com


Mediemagasinet SAMSON
Mail: mediemagasinetsamson@gmail.com