SAIS


SAIS er studenterforeningen for de studerende på Informationsvidenskab. Formålet med SAIS er at lave fagligt relevante foredrag, workshops, virksomhedsbesøg og studieture for SAIS’ medlemmer.

Muligheder for dig!

SAIS vil gerne skabe en dialog mellem erhvervslivet og de studerende. Som studerende skal man have lyst til at udvikle sig selv og suge læring til sig. Man skal føle sig motiveret af undervisningen, fagene, lærer og medstuderende. SAIS arbejder ud fra det på, at skabe et gode muligheder for de studerende, så de får det meste ud af deres studetid, og klar på at kaste sig ud i erhvervslivet.

Arrangementer og jobs

SAIS vil gerne hjælpe DIG! På deres hjemmesiden finder du utallige tilbud og muligheder. Arrangementskalenderne kan give dig et fuldt indblik over alle de forskellige tilbud og events, som du kan deltage i. Alt fra netværksmøder og case erfaring, til forståelse af dine fremtidige muligheder. Du finder uden tvivl et arrangement der fanger din opmærksomhed, så det er bare med at holde øje. Hvis du lige står og mangler et relevant studiejob, eller stadig ikke ved hvor du skal i praktik, så frygt ej -SAIS kan hjælpe dig! De har en lang job og praktik liste, der løbende bliver opdateret, hvor du kan få en masse information og inspiration til praktikophold og jobs.

Bliv medlem

Det er nemt at blive medlem af studenterforeningen. Alt du skal gøre er at gå ind på deres hjemmeside og indtaste dine oplysninger i en tilmeldingsblanket. Kontingentet er på 50 kroner, og når du først er tilmeldt kan du se frem til et livslangt medlemskab med brugbare arrangementer og lækre fordele.
Adresse

Institut for Informations- og Medievidenskab, Helsingforsgade 14, 8200 Århus N


Kontakt info

E-mail: kontakt@saisweb.dk


Website

SAIS's websiteSAIS