Ris Ras Filiongongong

Ris Ras Filiongongong


Ris Fas Filiongongong er en café og bar beliggende midt i en af Århus’ bedste gader tæt ved domkirken. Her ligger det på et hjørne i Mejlgade. Her er du altid sikret en hyggelig stund efter en god bytur, en god kop kaffe eller et lækkert glas vin. Baren hedder officielt Ris Ras Filiongongong, men kaldes i daglig tale Ris Ras. Ris Ras er særligt kendt for sit store udvalg af øl og udlejning af vandpiber.

Med sin intime atmosfære er Ris Ras for mange en af de mest hyggelige caféer i Aarhus. Stedet er blottet for krom og spejle, og bærer præg af en afslappet atmosfære, hvor det at føle sig hjemme er i højsædet.
Uanset om det er regnvejr, snefald eller solskin, så er stemningen på Ris Ras altid høj!
Personalet udfører altid en fornem service, og har en god viden om barens udvalg.
Ris Ras danner rammen om god musik, kaffe, et velskænket fadøl, og ikke mindst duften fra vandpiberne i et tværkulturelt selskab.
Man kan på stedet leje en vandpibe, og derfor er er der ofte røg inde på Ris Ras. Det kan være noget af en omvæltning for én, som ikke selv ryger shisha.
Der er gode muligheder for siddepladser i baren, idet der er hyggekroge, hvor man kan sidde lidt for sig selv, eller mere åbent sammen med andre. Betjeningen er ikke mindst i topklasse og bidrager til en god oplevelse. Indretningen hos Ris Ras er Boheme-inspireret, og har været det i mange år, hvilket bringer nostalgi frem i Ris Ras’ loyale gæster. Gæsterne er et blandet publikum fra mange forskellige kulturer i alle aldre. Her ses dog ofte en overvægt af studerende. Når det gode vejr indfinder sig, er der opstillet borde og stole udenfor, så man på en varm sommerdag kan nyde en kølig brise og få en kold øl. Der er desuden nok øl at vælge imellem, da Ris Ras' lager byder på mere end 100 forskellige øl!
Ris Ras sælger forskellige snacks, med andre ord sælges der ingen mad. Der er dog mange spisende gæster, fordi bare tillader gæsterne at medbringe egen mad.
Adresse

Mejlgade 24
8000 Århus.


Kontakt info

Telefon: 86 18 50 06
E-mail: caferisras@hotmail.comRis Ras Filiongongong
Ris Ras Filiongongong
Ris Ras Filiongongong
Ris Ras Filiongongong