Retskritisk Forum


Retskritisk Forum er en studenterforening for jurastuderende ved Aarhus Universitet, der består af frivillige jurastuderende fra alle årgange.

”Fordi der er en verden uden for pensum”

Foreningen eksisteret siden 1987 og målet er at engagere dig og dine medstuderende til at deltage i samfundsdebatterne, og lære jer mere om juraen set indefra. Mottoet er ”Fordi der er en verden uden for pensum”, fordi du som jurastuderende ikke skal glemme de problematikker der er ude i den ”rigtige verden”. Undervisning er vigtigt, men pensum er ikke alt – nogle gang er det vigtig at se uden for kasserne. Her sættes der fokus på retslige problemstillinger og retspolitiske udfordringer. Derfor vil der hvert semester afholdes flere forskellige spændende gratis-arrangementer, som du helt sikkert bør tjekke ud. Der er alt fra paneldebat med et samfundsrelevant emne, der er oppe i tiden, til Symposium hvor de studerende involveres i diskussioner angående relevantere emner.

Det gode sammenhold

Det faglige er vigtigt, men man må ikke glemme det sociale sammenhold, som er en del af, at være aktiv i en studenterforening. Derfor er der også masse hyggelige og sjove sociale arrangementer som fx sommerfest, julefrokost, tour de fredagsbar og mange andre fede ting. Retskritisk Forum søger hele tiden nye kræfter til foreningen, og alle jurastuderende kan være med. Så hvis du gerne vil være en del af det sociale, ud over det sædvanlige, så bør du melde dig som frivillig. Du kan være med til at skabe debat og arrangere de fede arrangementer, og have dit eget præg på foreningslivet.
Adresse

Bartholins Alle 16, Bygning 1328 8000 Århus


Kontakt info

Mail: retskritiskforum@hotmail.com


Website

Retskritisk Forum's website