Restaurant Tabu

Restaurant Tabu


Restaurant Tabu er en moderne restaurant i hjertet af Aalborg med fokus på velsmag og friske råvarer af god kvalitet. Som gæst hos Restaurant Tabu bliver dine sanser gennem et komplet helhedsudtryk udfordret via smag og gastronomiens visuelle udtryk. Lyder dette som noget for dig? Så kan du med fordel besøge Restaurant Tabu i Aalborg på adressen Vesterå 5 i hjertet af byen.

Bag Restaurant Tabu står to stærke erhvervsmæssigt stærke profiler, der har helt styr på sammensætningen af gastronomi og vin. Køkkenet bliver ledet af Kim Jeppesen, der er uddannet kok ved gourmetrestauranten De Gaulle i København. Sammen med Susanne Kær, der er uddannet Sommelier ved Vinakademiet har de to kreeret en nytænkende gourmetrestaurant med fokus på kvalitet og gastronomi.

Skal du holde fest i form af fødselsdag, bryllup, konfirmation eller måske noget helt fjerde hjælper Restaurant Tabu også med en gastronomisk oplevelse til dette. De står nemlig for at kokkerere mad til selskaber, der inkluderer fra 20 personer og opefter. Har du også brug for personale til din fest, så du selv kan nyde dagen, kan du også trygt overlade dette til restauranten.

Menuen samt vinmenuen hos Restaurant Tabu skiftes en gang hver måned med henblik på at skabe en unik sammensætning mellem den enkelte ret samt vinens karakter. Her bruges der lokale råvarer, som gør, at maden er yderst lækker og af allerhøjeste kvalitet. Dette gør smagen på maden helt udsøgt. De nordjyske råvarer som anvendes i restauranten er ligeledes i allerhøjeste kvalitet.

Ønsker du at vide, hvad deres menu har at byde på? Så kan du med fordel tjekke menuen ud her.

Restaurant Tabu er optaget i White Guide Nordic. I 2015 er den populære og kvalitetsstærke restaurant optaget i White Guide Nordic, der beskriver restauranten således: “Casual Nordic Cooking is a suitable description for Tabu - casual in a stylish way. There is an acute sense of seasonality, knowledge of flavours, presentation skills and overall competence behind the stove. Aalborg’s absolute apex”.
Adresse

Vesterå 5
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 88 19 60 58
E-mail: kontakt@ta-bu.dk


Åbningstider

Tjek hjemmesiden her.


Website

Restaurant Tabu's websiteRestaurant Tabu
Restaurant Tabu
Restaurant Tabu
Restaurant Tabu