RaskRask


RaskRask ligger i Århus og omegn, og sørger for massage i dit hjem.
Du slipper altså for ventetid og spildtid ved at skulle tage forbi lægen og klinikken. Det lækre ved dette er, at du kan bestille tid med få dages varsel og til super gode priser, idet massøren sparer den dyre klinik.

Du kan selv vælge din massør. Massørerne er nøje udvalgte, så du altid er i gode hænder! De er baggrundstjekket, har sundhedsfaglige tilgange, og er ikke mindst eksamineret i fysiologi, anatomi og massage. Med Raskrask kommer du stress og spændinger til livs – i dit eget hjems trygge rammer. Raskrask spørger for sports, fysiurgisk og velvære massage i dit hjem og på dit kontor.
Bestiller du online kører massøren ud til dig med massagebrik. På denne måde spare du ventetid og rejsetid. Du kan let se tid i kalenderen og bestille en tid, når det passer dig.
Det er ikke mindst til gode og overkommelige priser, idet massøren sparer de tunge udgifter til en dyr fysisk klinik grundet en moderne deleøkonomisk tilgang.

RaskRask finder det uacceptabelt, hvor stor en del af befolkningen, der hver dag døjer med stress og spændinger i kroppen, som resultat af en hektisk hverdag. RaskRask er af denne grund udviklet i tæt samarbejde med autoriserede fysioterapeuter og certificerede massører. Virksomheden RaskRask tager sig af alt det besværlige bøvl og administration for massøren, så massøren kan tage sig godt af dig, og give dig den bedste oplevelse muligt. Det er derfor nemt at få en professionel massage i dine egne trygge rammer, lige når det passer ind i din ellers travle hverdag. På denne måde kan du få tid og overskud til dét, som egentlig betyder noget. Du vil opleve at du får mere overskud og inspiration til velvære i hverdagen.
Adresse

Universitetsbyen 7, 8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 93 88 00 63


E-mail: info@raskrask.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag: 9:00 - 17:00


Website

RaskRask 's website