Rømer


Aarhus er fyldt med gode steder, når det kommer til restauranter og caféer, og Rømer er absolut en af de caféer, der er værd at besøge, når du alligevel befinder dig i smilets by. Helt konkret har Rømer i Aarhus sin beliggenhed på Åboulevarden 50, hvilket absolut er en af byens bedste beliggenheder. Blandt caféer i Aarhus er Rømer altså et oplagt sted for dig, der er til lækre omgivelser og latinamerikanske køkken!

 

Café Rømer genåbnede tilbage i februar 2017 efter en omfattende totalrenovering af hele stedet. Caféen er præget af en meget stilfuld indretning, der skaber de ideelle rammer for en god caféeoplevelse. Der er altså ingen tvivl om, at Rømer er lige noget for dig, der også går op i, at caféens fysiske rammer er gode. På de solrige dage kan du med stor fordel sætte dig udenfor, hvor du kan nyde den lækre mad sammen med bylivet i Aarhus med udsigt til ned til åen. Er du på en endagstur med veninderne i Aarhus? Så gælder det altså om at få mest muligt ud af besøget, hvorfor en café med beliggenhed som Rømer absolut er et besøg værd. 

Hos Rømer lægges der vægt på kreativitet og nytænkning i køkkenet. Dette resulterer i spændende og smagfulde retter. Derudover er køkkenet latinamerikansk og byder på en stor variation af mad, da alle kulturer, der tilhører kontinentet, bliver omfavnet og repræsenteret i caféen, herunder bl.a. det spanske og det asiatiske køkken. På det nyrenoverede Rømer i Aarhus har man altså samlet alle de gode favoritter og specialiteter fra hele den mangfoldige madkultur. Dette med et formål om, at du som gæst får en dejlig gastronomisk oplevelse, du sent vil glemme. Madens autenticitet sætter sammen med den flotte indretning altså et stort præg på den atmosfære, du møder, når du besøger Rømer. 

Menukortet er med udgangspunkt i, at Rømer byder på en stor variation af mad, naturligvis også præget af stor diversitet. Der er forskellige menukort hos Rømer, alt efter om du kommer morgen, middag eller aften. Morgenmadskortet er præget af alt fra røræg, chiagrød og frisk frugt til sliders og brownies. Du kan også bestille en ‘færdiglavet’ brunchtallerken, hvis du har lyst til det.
Til frokost kan du vælge mellem et væld af lækre frokostretter. Herunder blandt andet tortilla, burger eller toast med spejlæg. Hvis du har lyst til at smage på de smagfulde småretter, kan du også det. Aftenkortet byder også på småretter, men også den helt store tapas menu! Mulighederne er virkelig mange, og du kan være sikker på at kunne finde nogle retter på menukortet, der falder i din smag. 

Vi gør opmærksomme på, at mange af retterne på menukortet er beregnet til at blive delt omkring bordet, men det er selvfølgelig også muligt at bestille dem enkeltvis. Læs mere på caféens egen hjemmeside, hvis du er interesseret i at vide mere om menukortet. 

Har du studieveninderne på besøg i en weekend? Så kan Rømer være et oplagt sted, hvor I kan starte jeres bytur. I kan med stor fordel starte med at smage på lidt forskelligt fra aftenkortet, og derefter kan I sagtens bestille nogle af de mange lækre cocktails, som caféen tilbyder! Du kan bestille fra en klassisk mojito eller espresso martini til bramble eller caipirinha. Er I flere afsted, kan I med stor fordel også deles om en såkaldt ‘pitcher’. Det er en drink serveret på kande, som svarer til ca. fire cocktails. Her er der også lidt forskelligt at vælge mellem, herunder bl.a. aperol spritz.

Med priser til at overskue og kvaliteten i top er du garanteret et dejligt måltid på Rømer. I weekenden er Rømer endda det oplagte sted at starte en god bytur, fordi køkkenet lukker sent, og I dermed sagtens kan bestille nogle lækre cocktails. Med det spændende menukort, er du næsten garanteret at finde noget, som du ikke kan få alle steder i Aarhus.

På caféens hjemmeside og Facebook-side kan du holde dig opdateret omkring seneste nyt. Rømer har også en profil på Instagram, som du med stor fordel kan tjekke ud. Her finder du blandt andet flotte billeder af maden og de smukt indrettede lokaler, så du kan skabe dig et bedre indtryk af, hvilken stemning du kan forvente af Rømer!

Ved åen i Aarhus ligger café Rømer. Det er en café i hjertet af byen, hvor du kan få lækker mad til rimelige priser. Her er du med andre ord garanteret et dejligt måltid, hvor mange af de spændende retter egner sig til at blive delt omkring bordet. På denne måde har I virkelig også mulighed for at få udforsket det spændende menukort. Hos Rømer er der helt sikkert noget for enhver smag, og caféen er oplagt at besøge, når du alligevel er på shoppingtur i smilets by.
Adresse

Åboulevarden 50, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 03 30
E-mail: info@restaurantromer.dk


Åbningstider

Alle dage: 10.00 - 22.00


Website

Rømer's website