Pustervig


Drømmer du om at tage på en cocktail bar i Aarhus, som adskiller sig fra de andre, bør du overveje at tage på Pustervig. Her vil du kunne nyde en lækker og finurlig cocktail sammen med dine studievenner i hyggelige omgivelser.

Afdæmpede lokaler og søde bartendere

Stilen i baren er meget minimalistisk og afdæmpet, hvilket gør cocktailbaren mere hyggelig og afslappet. Indretningen i baren er derudover meget enkel i sit udtryk, og baren er lavet i massivt træ, hvilket også er med til at gøre baren yderst behagelig at opholde sig i. Derudover har du også mulighed for at sidde udenfor i mindst lige så afslappede og smukke omgivelser.
Bartenderne i Pustervig er meget opmærksomme på sine kunder, og de sørger altid for, at deres kunder ikke mangler noget. Du kan endda lade bartenderne mixe en drink til dig, som de selv vælger. Det kan du trygt lade bartenderne gøre, da de kender hver en ingrediens og smagsløg. Vær derfor ikke bange for at kate dig ud i det. 

Deres usædvanlige cocktailmenu

Baren har for nyligt fået en ny cocktailmenu, da de har indgået et samarbejde med flere nordiske spiritusproducenter. De serverer de helt traditionelle cocktails såsom Stawberry Daiquiri og Dry Martini, men i stedet for de helt klassiske ingredienser, kan du bl.a. få en Daiquiri med Skotlander White Rum Columbia. Udover de mere traditionelle cocktails, tilbyder de også nogle lidt mere anderledes cocktails. Du kan bl.a. bestille en cocktail, der har navnet ”The Nordic Samurai”, som består af Linie Aquavit, Sake, Hyldeblomst likør Kafir Limeblade sirup og mousserede vin.
Med andre ord findes der mange forskellige slags cocktails hos Pustervig, og vi kan garantere, at der er noget for enhver smag. Priserne ligger lige godt under de 100 kr, hvorfor det er et meget studievenligt sted. 
Som et nyt tiltag har de udvalgt ”Ugens Cocktail”, som kun koster 70,-. Følg med på deres Facebook side, hvor de hver uge offentliggører, hvilken cocktail, der bliver ugens cocktail.

Har du mod på at smage lidt utraditionelle, men lækre cocktails, skal du helt klart lægge vejen forbi Pustervig. Her er du garanteret en god og usædvanlig smagsoplevelse i fede og afslappede omgivelser.  
Adresse

Rosensgade 21
8000 Aarhus


Kontakt info

Mail: kontakt.pustervig@gmail.com


 


Åbningstider

Torsdag: 20.00 - 24.00
Fredag og lørdag: 18.00 - 02.00