Poul M - Århus

Poul M - Århus


Poul M er en af Danmarks førende og mest velrespekterede frisører med i alt 18 frisørsaloner over hele landet. Stedet er landets største frisørkæde med mere end 100 frisører, som hver dag sørger for at deres kunder forlader deres saloner med lækkert hår. I Århus er Poul M placeret på adressen Jægersgårdsgade 102 - 104.

Poul M’s historie rækker helt tilbage i 1968, hvor den første salon blev åbnet i Randers. Efter den første åbning af salonen indså han, at der var mulighed for at åbne flere, og sidenhen har han åbnet hele 18 saloner rundt omkring i landet. I 2018 blev Poul M en del af IdHAIR Group. 

Her er der plads til alle, som har lyst til at komme ind forbi og få nyt og lækkert hår. Hele familien kan komme ind forbi denne frisør, hvor de altid sørger for at give dig den bedst mulige oplevelse for dig. Frisørerne er gode til at rådgive kunderne med hensyn til både klipning, styling og produkter, så du virkelig føler at du er i trygge og faglige hænder, når du vælger at besøge én af Poul M’s 18 forskellige saloner rundt omkring i landet.

De vigtigste egenskaber hos Poul M er kvalitet og kundeservice, som man hurtigt oplever, når man befinder sig i én af deres saloner. Frisørerne er kompetente, venlige og hjælpsomme, hvilket skaber den bedste frisøroplevelse. De sørger for, at din oplevelse i salonen er god, og garanterer for at du får et lækkert resultat, når du forlader salonen.

En væsentlig ting ved Frisør Poul M er frisørkædens kvalitetsbevidste slogan "Vi følger ikke moden, vi skaber moden!", der meget rammende beskriver det koncept Poul M frisørsalonerne arbejder efter. Et besøg hos Poul M skal altid være en god oplevelse i hverdagen, og derfor er kernen i forretningen, at du som kunde oplever at blive inspireret, rådgivet og forkælet på den bedste mulige måde. Frisør Poul Ms service tager udgangspunkt i dig og din personlighed, så du får en frisure, der passer til din stil og smag – selvfølgelig afstemt efter tidens trends og mode.

Hos Frisør Poul M kan du derfor forvente, at frisørerne kan rådgive dig professionelt om moden og hvordan du får en flot frisure og klipning - samtidigt gør Frisør Poul M en dyd ud af følge med i den nyeste trend og mode fra de store metropolitanske byer som London, Paris, New York og Rom. Her bliver moden fulgt og de nyeste teknikker anvendt, så du altid er sikker på at få en frisure som stemmer overens med den seneste mode.

Hvad end du skal have klippet eller farvet dit hår, så er du i trygge hænder, når du sætter sig i frisørstolen her i én af deres saloner. Deres dygtige frisører lytter til dine ønsker omkring dit hår samt giver deres råd til, hvad der ville passe bedst til dig, og sammen finder i en frisure, som falder perfekt i din smag. Hvis du ønsker en lækker og professionel frisøroplevelse, så er det helt sikkert Poul M du skal besøge, næste gang du skal have ordnet dit hår.
Adresse

Jægergårdsgade 102 - 104
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 88 59


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag: 09.00 - 19.00
Lørdag: 08.00 - 13.00
Søndag: Lukket


Website

Poul M's Website


Poul M - Århus
Poul M - Århus
Poul M - Århus
Poul M - Århus