Plan B - vin og tapas


I hjertet af smukke Århus finder du Plan B – vin og tapas på Fredens Torv. Den tidligere Apple-butik er blevet omdannet til en fancy vin og tapas bar. Plan B er en lækker lille vinbar med en trendy stil og herlig atmosfære – det perfekte sted til et godt glas vin og en lille bid mad.

 

Alverdens vine

Uanset om du er til rød, hvis eller mousserende, så finder du garanteret et godt glas vin på Plan B. Vinkortet er fyldt med forskellige, lækre vine – noget for enhver smag. Der er rigeligt at vælge imellem, og så kan pengepungen endda også følge med, da du kan vælge mellem 3 prisklasser; 50, 75, eller 100 kroner pr. glas. Du kan også vælge dagens glas til kun 40 kroner, som f.eks. kan være Plan B´s egen læskende Chardonnay eller fyldige Malbec. Hver onsdag kan du hiver vennerne med på Plan B, så i kan deltage i ”Mystery Night”. I får serveret 3 glas vin, og hvis i kan gætte hvilke liflige vindråber der er i glassene, får i det på husets regning. Og nu hvor i alligevel nyder et dejligt glas vin i godt selskab, kunne i jo passende dele en lækker omgang nøddemix eller blandede oliven. Mums!

 

Lækre Tapas

Udover at være en moderne vinbar, kan du også nyde lækre tapas på Plan B. Den typiske tapas tallerken byder gerne på 6 forskellige lækkerier, bestående af 3 forskellige slags ost, sydlandsk salami eller skinke og fransk pate. Den smagfulde anretning kan variere en smule fra gang til gang, så du kan få en ny smagsoplevelse hver gang.  Du kan roligt hive din bedste ven, veninde, kæreste eller study-buddy med på Plan B, og dele en lækker omgang tapas. På Plan B kan du drømme dig væk til Frankrigs smukke forstæder eller Spaniens varme gader, med den helt rigtige vin og tilhørende tapas-lækkerier, i de stemningsfyldte omgivelser. Vi ses på Plan B!
Adresse

Fredens Torv 2, 8000 Aarhuc C


Kontakt info

Telefon: 23 69 30 70
E-mail: info@planbvinogtapas.dk


Åbningstider

Tirsdag       16:00-00:00
Onsdag       16:00-00:00
Torsdag       16:00-10:00
Fredag        15:00-02:00
Lørdag        15:00-02:00


Website

Plan B - vin og tapas's website