Pizza Service


Hos Pizza Service finder du rigtig lækker take-away i Århus til studievenlige priser, som ikke springer madbudgettet. 

Hos Pizza Service finder du rigtig lækker take-away i Århus til studievenlige priser, som ikke springer madbudgettet. 

Tæt på Den Gamle By i centrum af Aarhus finder du Pizza Service. Pizza Service er et hyggeligt take-away sted i Aarhus, hvor fokus ligger på det italienske køkken, som vi alle kender og elsker. Det store og spændende menukort er spækket med lækre retter til enhver smag. Maden er lavet af friske råvarer, som sikrer dig en høj kvalitet og en god smagsoplevelse, som hvis du var i Italien. Du kan vælge mellem alt fra fantastiske pizzaer med sprøde bunde, indbagte pizzaer til lækre pastaretter som f.eks. spaghetti alla carbonara, spaghetti alla bolognese eller kødfyldte tortellini med skinke og champignon i flødesauce. Alle pastaretter bliver selvfølgelig serveret med hjemmebagt brød. Derudover kan du finder du også den klassiske tomatsalat med frisk mozzarella ost og frisk basilikum. Et af de mest solgte retter hos Pizza Service er pizza nr. 29 og hedder Mamma Mia. Den er henvendt til kødelskeren, da den kommer med både pepperoni, bacon og skinke. En anden populær ret hos Pizza Service er nr. 19. Det er den klassiske pizza med friske tomater, oregano og selvfølgelig en rigtig lækkert ost. Er du tørstig, kan du til maden vælge at bestille en kold sodavand, rødvin eller hvidvin.

Et ekstra tip herfra: vælg mellem et af de lækre pastaretter på menukortet og en smagfuld dessert til kun 99 kr. Blandt desserterne finder du selvfølgelig klassikerne tiramisu og panna cotta.

Bestil maden online via Pizza Service egen hjemmeside. Du kan vælge enten at få bragt maden direkte hjem til din dør, så du kan slappe af derhjemme imens alt bliver klaret for dig. Hvis du dog alligevel er i området, kan du selvfølgelig også selv hente maden på adressen Vesterbrogade 9 i hjertet af Aarhus.
Adresse

Vesterbrogade 9, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf.:  86 20 29 66
E-mail: kontakt@pizzaservice.dk


Åbningstider

Alle dage fra 16:30 til 22:00.


Website

Pizza Service's website