Organic Way


På M.P Bruuns gade 26 i Aarhus finder du Organic Way. Organic Way er en dejlig frisørsalon med beliggenhed i Frederiksbjerg. Frisørsalonen er oplagt for dig, der lægger vægt på god kvalitet og service, men også sætter pris på en god studierabat. Alt dette får du hos Organic Way i Aarhus.

Et frisørbesøg kan hurtigt løbe blive en dyr fornøjelse, hvorfor det er vigtigt at vælge en god frisør, som du kan stole på. Organic Way er en frisørsalon, hvor der er fokus på, at kvaliteten og den personlige behandling er i top. Derudover bruger de i salonen de mest økologiske og biodynamiske produkter, som du kan finde på markedet i dag. 

Ved fremvisning af gyldigt studiekort kan du få hele 15 % studierabat på alle behandlinger mandag, tirsdag og onsdag. Studierabatten gælder ikke ved køb af produkter i salonen.

Når du besøger Organic Way, kan du roligt læne dig tilbage og blive forkælet, imens du kommer lidt væk fra den hektiske hverdag. Hvis du ikke kan finde en ledig tid, der passer din kalender, så kan du prøve at ringe til salonen, så vil de dygtige frisører prøve at finde en god løsning til dig. Organic Way har desuden en Facebook-side, hvor du kan se en masse før og efter billeder af glade og tilfredse kunder, der har siddet i frisørstolen hos de dygtige frisører. .


Studenterrabatter

15 % studierabat på alle behandlinger mandag, tirsdag og onsdag. Studierabatten gælder ved fremvisning af gyldigt studiekort. Ved bestilling skal der stå "STUDERENDE" i kommentarfeltet. 
Adresse

M.P Bruuns gade 26 st.
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 26 44 00 48


Åbningstider

Mandag - lørdag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 16.00
Søndag: efter aftale


Website

Organic Way's website