OBH-Gruppen


OBH-gruppen er en rådgivende ingeniørvirksomhed, som har en stor faglighed inden for rådgivning samt byggerier. Virksomheden blev stiftet i 1965 af Ove Brandt Hansen, der nu har mere end 50 år erfaring i denne branche, hvilket gør dem til det naturlige valg. Siden virksomheden er blevet grundlagt har de arbejdet ud fra to meget vigtige ord: Erfaring og engagement.
Virksomheden består af to dele, nemlig OBH ingeniørservice A/S, der udbyder huseftersyn, el eftersyn, energimærkning og tilstandsrapport, og OBH Rådgivende Ingeniører A/S, der tilbyder rådgivning af byggerier.
For dem er det vigtigt, at de har tilfredse kunder, og derfor er du altid i centrum, når du vælger OBH-gruppen, og det gælder både store og små bygningsprojekter. Hos dem, er du ikke bare endnu en kunde, de arbejder altid benhårdt for at finde den helt rigtige løsning til dig.
Inde på deres hjemmeside kan du læse meget mere om, hvad de også kan rådgive dig i, da de f.eks. også kan rådgive dig i følgende:

- Anlægsrådgivning
- Arbejdsmiljørådgivning
- Energirådgivning
- Indeklimarådgivning
- Ingeniørrådgivning - alt indenfor byggeri
- Tilstandsrapporter og energimærker
- Forsikringssupport - skadehåndtering

Så har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt, renovering eller brug for andet rådgivning, så står OBH-gruppen altid klar til at hjælpe dig. Du kan allerede i dag kontakte dem på deres telefon eller på mail, så I kan finde frem til, hvad der passer bedst i jeres situation.  
Adresse

Bredskifte Alle 11
8210 Århus V


Kontakt info

Telefon: 7021 7240


E-mail: aarhus@obh-gruppen.dk


Website

OBH-Gruppen 's website