Neglestudiet v/Jenny Kammann

Neglestudiet v/Jenny Kammann


Neglestudiet drives af den dygtige og talentfulde Jenny Kammann, og er et helt kapitel for sig. Her kan du få lavet de smukkeste negle, uanset om det er simpel fransk manicure eller mere kreative negle.

Med en yderst hyggelig og lækker klinik, en venlig stemning og imødekommende personale, når der er brug for vejledning er niveauet sat højt fra start. Når man får ordnet negle, er det ikke kun neglene, der er produktet. Det er den gode oplevelse, og den er man garanteret os neglestudiet.
Neglestudiets naildesignere er alle søde, imødekommende og varme mennesker, som har hver deres unikke personlighed, en god portion charme, godt humør og et ønske om at give dig den bedst mulige service. Naildesignerne laver alle negle med ildsjæl og faglig stolthed – du er på denne måde sikret de smukkeste negle.
Neglestudiet har mere end 30 års erfaring indenfor opbyggede negle, naturlig neglepleje og håndbehandling. Ligeledes har Neglestudiet vundet op til flere danmarksmesterskaber, det skandinaviske mesterskab og sidst men ikke mindst vundet både en 1. og en 2. plads ved Europamesterskaberne i Naildesign som finder sted i Düsseldorf.
Sammensætningen af gode produkter, uddannelse og konstante kurser og efteruddannelse sikrer at Neglestudiet er opdateret, og kan give dig en moderne behandling, og den absolutte bedste behandling i branchen, hvis de selv skal sige det.
Adresse

Randersvej 15
8200 Aarhus N


Kontakt info

Telefon: 86 19 05 10


E-mail: info@neglestudiet.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: Efter aftale


Website

Neglestudiet v/Jenny Kammann's websiteNeglestudiet v/Jenny Kammann
Neglestudiet v/Jenny Kammann
Neglestudiet v/Jenny Kammann