NY&C NEGLE

NY&C NEGLE


NY&C NEGLE er en lille hyggelig klinik, som du finder i hjertet af Aarhus nærmere betegnet Ny Munkegade 1A.
Her finder du er sted hvor kvalitet, forkælelse, dejlig atmosfære og god service er en selvfølge. I klinikken finder du Mino som er uddannet negletekniker og Shellac tekniker hos CND.
Mino elsker sit job og give dig som kunde en oplevelse udover det sædvanlige. Ingen forespørgelse er for stor, og ingen er for lille - det vigtigste er, at du efter endt behandling forlader klinikken.
NY&C NEGLE tilbyder bl.a. Gele negle, Shellac, Manicure, Pedicure, Hårfjerning med tråd eller voks i ansigt, Voksbehandling, samt Spray
Tan med California Tan.

NY&C NEGLE mener, at en stor del af ens skønhed kommer indefra. Skønhed er præget af en følelse af velvære, tilfredshed og indre harmoni. Hos NY&C NEGLE gør de alt for, at du skal få en følelse af velvære. Visionen er derfor at skabe et skønhedscenter, som har en bred palette af behandlinger inden for personlig pleje og velvære. Atmosfæren skal være hyggelig og inspirerende, og der skal være høj faglig ekspertise. Produkterne der er i brug skal være de bedste på markedet.
NY&C NEGLE går nemlig ikke på kompromis med vejledning, behandling og god service. Fokus er, at du føler dig tryg, glad, og får nogle gode og brugbare resultater. Behandlingerne skræddersyes til dit behov. Du er sikret en god oplevelse, idet de er eksperter, når det gælder din skønhed og velvære. De garanterer et resultat, der er 100% i orden, hver gang du kommer og går. Kvalitet og kundetilfredshed er med andre ord deres højeste prioritet.

Referencer:
”Glæder mig allerede til næste gang!
Tak for nogle smukke negle og en fantastisk service! Du er simpelthen så sød!” Simone M. Hornslet

”Har fået lavet de flotteste negle i dag hos NY&C NEGLE i dag og er så glad for dem og jeres Spray Tan er så super flot jeg kunne stå foran spejlet hele dagen. Mino, du er så søde og super selskab skal helt klart hen til dig igen.” Maria Jensen, Trige

”Kan varmt anbefale NY&C NEGLE!!! Super imødekommende og super
dygtig! ” Leyla F. Viby
Adresse

Ny munkegade 1 A.
8000 Aarhus C.


Kontakt info

Telefon: 6074 1188
E-mail: ny.c.negle@gamil.com


Åbningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: Lukket
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: Efter aftale


Website

NY&C NEGLE's websiteNY&C NEGLE
NY&C NEGLE
NY&C NEGLE