Mix It Up


Har du af og til brug for et lækkert take away-sted i Aarhus, men ved du ikke, hvor du skal gå hen, når behovet melder sig? Så skal du helt sikkert prøve at tage en tur forbi Mix It Up, der serverer take away midt i Aarhus, og som er nærmere beliggende på adressen Gammel Munkegade 21.

Mix It Up i Aarhus er et take away-sted, hvor der serveres lækre salater, sandwiches og paninis. Til det lækre måltid er det muligt at slukke tørsten med forskellige forfriskende drikkevarer som bl.a. friskpresset juice, saft eller sodavand.

De mange forskellige salater, sandwiches og paninis gør, at der helt sikkert vil være noget til netop din smag. Af salater kan du bl.a. vælge mellem en med kylling, tun eller laks. Der er også mulighed for at blande din egen salat, så du kan få lige netop den salat, du drømmer om. Er du mere til en sprød og lækker sandwich, kan du bl.a. vælge mellem en med falafel, æg og rejer, kylling, tun, laks eller måske en veggie med feta og hummus.

Når tørsten skal stilles, kan du f.eks. vælge en friskpresset juice. Her kan du vælge mellem den røde, den grønne, den orange, den lyserøde, den gule eller blot en almindelig appelsinjuice. Er du mere til saft, sodavand eller energidrik, er det også muligt at få dette.

Du vil altså ikke gå forgæves, hvis du vælger at tage forbi Mix It Up i Aarhus, da der helt sikkert både vil være mad og drikke til lige netop din smag.

Facebook får stedet 4,8 ud af 5 mulige stjerner, hvilket vidner om et sted, der helt klart er værd at besøge. Friske råvarer, spændende mad og et venligt personale er blot få af de ting, som tidligere besøgende især fremhæver ved stedet.

Lyder alt dette som noget for dig? Så skal du uden tvivl tage forbi Mix It Up, og lade dem være løsningen på et lækkert og mættende måltid. Når du først har besøgt stedet, vil du med sikkerhed komme tilbage igen! Orker du ikke at rejse dig fra sofaen? Så er der også mulighed for at få maden leveret. Der er altså ingen hindringer for at nyde godt af al den lækre mad.
Adresse

Gammel Munkegade 21
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 13 04 04


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 11.00 - 17.00
Søndag: Lukket


Website

https://mixitup.nu/