Marias Hår


Ønsker du at besøge en hyggelig og miljøvenlig frisør på Trøjborg i Århus? Så kan du tage et smut forbi Marias hår på adressen Tordenskjoldsgade 4 i Århus N. Maria står klar i salonen til at redde enhver dårlig hårdag. Så er du træt af din frisure, og trænger til et nyt pust, så kom forbi salonen her og få reddet din dårlige hårdag.

I salonen Marias Hår bliver der lagt vægt på god og personlig service, som er vigtigt, da kunden her er i centrum og skal have en god oplevelse. På denne måde er du også sikret at du får en frisure, der passer til netop dig, da den personlige service sikrer, at du føler dig i gode og trygge hænder, hvor du kan fortælle om netop dine ønsker for din nye frisure. Derudover ligges der ydermere vægt på stor faglighed, hvor det er vigtigt at kvaliteten er i top, og du forlader salonen tilfreds med resultatet. 

Atmosfæren i salonen er yderst hyggelig og personlig, og man føler sig hjemme, når man træder ind af døren her. Maria er smilende og venlig, og man føler sig velkommen her. Her i salonen er det yderst vigtigt for Maria, at der bruges god tid på at finde den perfekte frisure til den enkelte kunde, så resultatet bliver det bedst mulige.

Salonen er en miljøvenlig frisør. Her arbejdes der nemlig med naturbaserede og miljøvenlige produkter, som er gode for både dig og miljøet. Derudover er der fordelagtige priser hos Marias Hår, hvis du er studerende. Der gives nemlig 10% rabat på dameklip samt herreklip. Så her i salonen kan du spare penge som studerende.

 Maria tager ofte kurser, og på denne måde forbedrer hun sig selv indenfor sit fag, samtidig med at hun bliver opdateret på de nyeste trends og styles. Derudover er Maria kreativ, og hun bliver inspireret af forskellige ting, hvilket er noget, som hun kan bruge i sit arbejde som frisør. Så er du ideforladt om, hvad du vil gøre med dit hår, så kan du med fordel besøge Marias Hår, og hun kan komme med et forslag til din næste frisure, som du måske ikke selv havde tænkt på.

Hvis du ønsker at blive opdateret med hensyn til tider og kampagner, kan du med fordel tjekke salonens Facebookside ud. Her kan du også få et godt grin, da Maria her deler sjove billeder og diverse sjove indslag fra frisørverdenen.


Studenterrabatter

Du får som studerende 10% på både dame- og herreklip.
Adresse

Tordenskjoldsgade 4, 8200 Aarhus N


Kontakt info

Telefon: 86 10 53 04


Åbningstider

Mandag: LUKKET
Tirsdag-torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: åbent efter aftale


Website

Mariashaar.dk