March Køreskolen

March Køreskolen


March Køreskolen har mere end 35 år på bagen, og er derfor en af byens absolut mest erfarne køreskoler. Her er der tilknyttet 3 kørelærere og 4 skolevogne.

Køreskolens motto er "Ikke dyrere, bare bedre! Dette motto kommer i dén grad dig som elev til gode. Mange køreskoler lokker med billige kørekort, der i sidste ende bliver betydeligt dyrere. Gør derfor dig selv en tjeneste, og tag dit kørekort hos March Køreskole. Her er der stor åbenhed omkring priser ikke kun på køretimer, men også, hvad det koster at tage et førstehjælpskursus, køreprøvegebyr mv.

Alle kørelærere hos March Køreskole har mange års erfaring i branchen, og dette er din garanti for et sikkert forløb - der bunder i stor respekt for faget, og ønsket om at gøre dig til en dygtig bilist. Ingen sender dig til prøve før, de er overbeviste om, at du kan håndtere denne - derfor er March Køreskoles dumpeprocent også utrolig lav.

Du vil modtage teoriundervisning i nye lækre lokaler i centrum af Aarhus. March Køreskole tilbyder kun undervisning via tavler, da der pt. hersker stor tvivl om lovligheden af interaktiv undervisning. Langt de fleste elever foretrækker dog også den mere personlige undervisning. Teoriundervisningen er gratis, og du kan tage så mange lektioner du ønsker. Dine første køretimer vil foregå i en såkaldt ”kravlegård”. Her lærer du om bilens basale funktioner og, hvordan du skal betjene den. Her er der ikke andre bilister til stede, og du kan derfor koncentrere dig om, at blive fortrolig med bilen.

Tillid er et nøgleord og derfor vil du som elev hos March Køreskole opleve, at den enkelte kørelærer fører dig igennem hele forløbet. Har du travlt eller vil du bare gerne have dit kørekort i en fart, er der mulighed for at komme på et lynhold. Her kan du efter blot 26 dage stå med dit kørekort i hånden!

Studenterguiden.dk er i flere omgange blevet anbefalet March Køreskole af tidligere elever. Vores samlede vurdering er yderst positiv, og vi har kun kunne finde information der underbygger dette. Ydermere fremstår hjemmesiden professionel og seriøs. Prisen er ligeledes fornuftig og gennemskuelig. Skal du tage et kørekort i Aarhus er March Køreskole en oplagt mulighed.
Adresse

Rådhuspladsen 1 | 8000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf: 5099 9905


E-mail:frank@march.dk


 


Website

March Køreskolen's websiteMarch Køreskolen
March Køreskolen
March Køreskolen