Mammis Gelato


Er du vild med lækker og hjemmelavet is og bor du i Aarhus eller omegn? Så er Mammis Gelato måske stedet for dig! Mammis Gelato i Aarhus er beliggende på adressen Rosensgade 34 i hjertet af byen. Søger du et sted i Smilets By, hvor du kan få god is som i Italien, så skal du helt sikkert besøge Mammis Gelato.

Mammis Gelato er en familiedrevet isbutik, som er startet af mor og datter. Efter uddannelse i Italien fik de øjnene op for, at danskerne gik glip af den italienske gelato. Her er isen lavet af de bedst råvarer fra hele verdenen, og her bringer de gamle traditioner til livs. Her laver de både is og isdesserter, og mulighederne er altid mange, når du søger at få en lækker dessert hos Mammis Gelato.

Her har I mulighed for at enten nyde is indenfor eller også kan I med fordel sidde på deres udendørs siddepladser, når vejret tillader dette. Dog er det helt sikkert også en mulighed at tage isen med hjem for at nyde.

Hvis du ønsker at vide mere om deres is, deres varianter, åbningstider og meget mere, så læs mere på deres hjemmeside, hvor du kan blive meget klogere. 

Butikken findes i hjertet af byen bag Store Torv og er derfor ikke svær at finde frem til, hvis du befinder dig i byen. Tag vennerne, familien eller en anden isglad sjæl under armen med til Mammis Gelato. I vil helt sikkert ikke blive skuffet!
Adresse

Rosensgade 34, st. tv
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 81 72 10 48
Email: mammis@mammis.dk


Åbningstider

Tjek åbningstiderne her.


Website

https://www.mammis.dk/