Maja Dahl

Maja Dahl


Så snart du træder ind i Salon Maja Dahl, er du ikke i tvivl om, at de er vilde med deres job! - Og med dit hår. Og ikke mindst garanterer de dig, at du får deres begejstring at føle, når du sætter dig i en af deres stole. At give dig et fantastisk hår, er deres bedste kompetence, og du er ikke i tvivl om, at de tager deres håndværk meget alvorligt.

Salonen ligger helt central i hjertet af Århus, og døren står altid åben for dig. Professionalismen er i højsæde, og her har de kun de bedste og mest miljøvenlige produkter stående på hylderne. Alle produkterne hos frisør Maja Dahl er nøje udvalgt, og her går de ikke ned på kvalitet og miljøvenlighed. Er du i tvivl om, hvilke produkter der passer lige til dit hår, så kig forbi og hør om produkternes fordele og ulemper. Læn dig tilbagem, og nyd kaffen, mens de tryller med miljøvenlige produkter og erfaring suget direkte fra Londons bedste frisøruddannelser.

Er du i tvivl om, hvad der skal ske med dit hår eller hvorfor?

Forud giver de dig gerne en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du får deres uforbeholdne professionelle vurdering. Ring eller kig forbi salonen.

De fører disse professionelle hårprodukter:

Kevin Murphy, Pure Pact, Zenztherapy, Zenz Therapy Organic og Gold.


Studenterrabatter

15 % mandag til fredag mod fremvisning af gyldigt studiekort.
Adresse

Gammel munkegade 1
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 39 00


E-mail: info@majadahl.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 06.30 - 17.00
Onsdag: 09.00 - 20.00
Torsdag: 09.00 - 15.00
Fredag: 06.30 - 14.00
Lørdag: Lukket
Søndag: LukketMaja Dahl
Maja Dahl
Maja Dahl
Maja Dahl