MT Højgaard A/S

MT Højgaard A/S


MT Højgaard er en Danmarks største bygge- og anlægsvirksomhed og har eksisteret i snart 100 år. De har kunder i både ind- og udlandet og er kendt for at løse komplekse bygningsværker og infrastrukturprojekter. De har igennem det sidste århundred været med til at skabe store byggeprojekter, især i Danmark. Her er de mest kendte projekter MT Højgaard har været med til at udarbejde, Øresunds-, og Lillebæltsbroen og Storebæltstunnelen.

Virksomhedens praktiske viden kombineres med avanceret teknologi og når de indgår et samarbejde bygger det på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. Medarbejderne hos MT Højgaard er lidenskabelige, har visioner og talent, alle disse kombinationer er med til at skabe de bedste resultater i deres bygge projekter. De ikke bare bygger og opfører, men tænker, udvikler og tager ansvar for alle de fysiske rum, som folk færdes i.

Der sker hele tiden ændringer i byggebranchen. Der kommer konstant ny viden i form af avanceret teknologi, digitale værktøjer samt helt nye måder at samarbejde og tænke på er blevet del af hverdagen hos MT Højgaard. Derfor er det en virksomhed, der konstant er i forandring og følger med tiden. Derfor er det en virksomhed du roligt kan stole på og trygt ligge dine byggeprojekter i deres hænder.




Adresse

Lystrupvej 50, 8240 Risskov


Kontakt info

Telefon: 70 12 24 00
Fax:  70 13 24 21
CVR: 12562233


Website

MT Højgaard



MT Højgaard A/S