Lux Beauty Nails


En af Aarhus mest moderne negle-klinikker finder du beliggende centralt I Århus’ bys midte.
Er du vild med gele-negle, shellac, manicure og pedicure? Så er dette stedet for dig.
Omgivet af Aarhus byliv, kan det være rart at kunne sætte sig ind i klinikken, slappe af, glemme stress og jag, og blive forkælet af kompetente negleteknikkere. 
Hos Lux Beauty Nails kan du få de flotteste negle af kvalitet, når det er bedst.

Lux Beauty Nails er en hyggelig og elegant klinik. Her har du virkelig mulighed for at forkæle dig selv. Negleklinikken er efter renoveringen blevet et dejligt sted med moderne møbler, en lækker massagestol, klassiske dekorationer og et rent og hygiejnisk miljø. Du er i trygge hænder, idet alle instrumenter bliver desinficeret og steriliseret. Klinikken gør kun brug af markedets allerbedste produkter. Behandlingen du kommer til at modtage er professionel, som er tilpasset dine individuelle og specifikke behov. Stedets negleteknikkere har mange års erfaring inden for mani- og pedicure. De er ikke mindst specialiseret i håndtegnet negle-design. Personalet består af talentfulde, imødekommende og højt kvalificerede fagfolk.
Lux Beauty Nails søger at give dig en tilfredsstillende spa-oplevelse, hver gang du kommer. De lægger særligt stor vægt på at tilbyde deres kunder en uforglemmelig oplevelse. Kvalitet og kundetilfredshed er klinikkens højeste prioritet.
Adresse

Hans Hartvig Seedorffs Stræde 10, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 50 55 81 89


E-mail: kontakt@luxbeautynails.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 11:00-15:00
Søndag: Lukket
Eller efter aftale


Website

Lux Beauty Nails's websiteLux Beauty Nails
Lux Beauty Nails
Lux Beauty Nails