Lundstrøm Køreskole

Lundstrøm Køreskole


En af de mest oplagte køreskoler, hvis du ønsker at tage et kørekort centralt beliggende i Århus. Hos Lundstrøm Køreskole vil du modtage en spændende, interessant og ikke mindst engageret undervisning. Du vil hele forløbet igennem blive undervist af Steen Andresen som er en rutineret, rolig og ikke mindst erfaren kørelærer. Lundstrøms Køreskoler ønsker ikke kun, at du består begge dine prøver første gang, men at du efter endt forløb føler dig tryg som fører af en bil og er en sikker og opmærksom bilist på vejene,

Lundstrøm Køreskole tilbyder et sjovt og spændende forløb både i og udenfor bilen. Du vil udover den teoretiske klasseundervisning komme på manøvrebane og køreteknisk anlæg (glatbanekørsel).Er du lidt nervøs eller anspændt ved at skulle føre en bil, sørger Steen for, at du altid kan føle dig tryg og sikker - det skal være sjovt at tage kørekort!

Studenterguiden.dk har kun hørt gode tilbagemeldinger omkring Lundstrøm Køreskole, og kan derfer varmt anbefale dig, at tage dit kørekort her!

Herunder kan du se de kommende hold. Meld dig til nemt og enkelt herunder!

Meld dig til her: Kørekort første gang!
Adresse

Oddervej 172
8270 Højbjerg


Kontakt info

Telefon: 2665 6939


Mail: soa456@gmail.com


Åbningstider

 


 


Website

Lundstrøm Køreskole 's websiteLundstrøm Køreskole