Lundquist Studio


Er du interesseret i at besøge en miljøvenlig frisørsalon, der lægger stor vægt på høj kvalitet? Så er Lundquist Studio bestemt en frisørsalon, der vil falde i din smag! Her står indehaver, Majken Lundquist, klar til at give dig en god frisøroplevelse! Du finder Lundquist Studio i hjertet af smukke Aarhus på Frederiks Allé 118, 8000 Aarhus C.  

Når du træder ind i den hyggelige salon, der ligger midt på Frederiksbjerg, vil du blive budt velkommen af en smilende Majken Lundquist, der bestræber sig på at give hendes kunder en unik oplevelse. For hende er en klipning nemlig ikke bare en klipning. Et frisørbesøg hos Lundquist Studio er derimod en helt særlig oplevelse, hvor det personlige nærvær mellem dig og Majken Lundquist er essentielt for den gode frisøroplevelse. Det er meget vigtigt for Majken, at du forlader salonen med en følelse af, at dit hår har fået det helt rigtige udtryk, der passer til dig og din personlighed. 


 

Når det kommer til salonens indretning, er du ikke et sekund i tvivl om, at Lundquist Studio emmer af personlighed! Den rå murstensvæg og den smukke indretning i salonen er med til at skabe de perfekte rammer for et trygt og professionelt frisørbesøg. I salonen er det altså dine ønsker, der er i fokus, og i samarbejde med Majken Lundquist vil I i fællesskab kunne finde frem til det helt rigtige udtryk, så du bliver glad for resultatet. Du får ikke studierabat hos Lundquist Studio, men til gengæld kan du være sikker på, at du får en god og holdbar klipning af høj kvalitet, der holder i dobbelt så lang tid!  

Lundquist Studio åbnede sine døre for første gang tilbage i 2018, hvorfor salonen altså er forholdsvis ny, men allerede vældig populær blandt de mange glade kunder! Af denne grund kan der også forekomme ventetid, hvorfor det er en rigtig god idé at booke en tid hos Majken Lundquist i god tid, hvis du på forhånd ved, at dit hår trænger til en kærlig hånd. Indehaveren har mange års erfaring inden for frisørbranchen, og er nysgerrig på at lære mere, hvorfor hun ofte deltager i kurser, der naturligvis kommer dig til gode!  

Er du interesseret i at få hyggelige opdateringer fra salonen, hvor der også bliver postet billeder af de smukke resultater, som Majken Lundquist kreerer, så kan du også følge med via salonens Facebook side eller Instagram profilHvis du synes, at salonen Lundquist Studio lyder som noget for dig, så kan vi hos Studenterguiden.dk varmt anbefale dig at kontakte salonen og booke en tid!  

Du kan på salonens hjemmeside læse meget mere om, hvilke behandlinger du har mulighed for at vælge mellem.  
Adresse

Frederiks Allé 114, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 30 22 74 63


E-mail: majken@lundquiststudio.dk


 


Åbningstider

Åbningstider kan ses ved online booking


Website

Lundquist Studio's websiteLundquist Studio
Lundquist Studio
Lundquist Studio
Lundquist Studio