Livsstilshøjskolen Gudum

Livsstilshøjskolen Gudum


Livsstilshøjskolen Gudum er grundlagt på de danske højskoleprincipper med socialt fællesskab, gode oplevelser og respekten for mennesket er i centrum. Et ophold ved Livsstilshøjskolen Gudum er forkælelse for sjælen og bidrager med livsglæde og positivt selværd.

Livsstilshøjskolen Gudum ligger i skønne og unikke naturområder, der giver et tiltrængt break i den travle hverdag. Omgivelserne er med til at skabe trygge og afslappe rammer for en afklaring af din livssituation - da de bedste beslutninger træffes, når du er i balance med dig selv. Du er også sikker på at finde venner for livet på Livsstilshøjskolen Gudum, hvor mange forskellige mennesker mødes.

Film om Livsstilshøjskolen

Et kursusophold på Livsstilshøjskolen Gudum tager udgangspunkt i tre grundpiller som undervisning er opbygget omkring - det drejer sig om Det Psykologiske / Mentale, Kosten og Motion. Alle kurserne på Livsstilshøjskolen Gudum har derfor et element fra et af de tre grundpiller i sig.

Målsætningen

Målsætningen er, at opholdet skal give dig øget livsindhold, større livsglæde og en indsigt i din personlighed på et højt psykologisk niveau. Et ophold kan helt konkret hjælpe dig med:

  • varigt vægttab
  • varige livsstils-ændringer
  • langt bedre selvværd og overskud i hverdagen
  • værktøjer til stress-håndtering

Undervisningen

En forudsætning for positiv personlig udvikling er, at du indgår i et fællesskab, hvor forståelse, ansvarlighed og omsorg for andre er vigtige værdier. På Livsstilshøjskolen Gudum er indstillingen, at mennesket udvikler sig positivt og opnår livsglæde, når udgangspunktet i samvær og undervisning baserer sig på, at det er vigtigt at beskæftige sig med en fysisk, en intellektuel, en social, en åndelig og en følelsesmæssig dimension af menneskelivet.

Faciliteter

Livsstilshøjskolen Gudum råder over 32 eneværelser samt to dobbeltværelser. Alle værelser er centralt placeret i forhold til undervisningslokaler, køkken og spisesal, og har trådløs opkobling til Internettet. På værelsesgangene er der selvfølgelig også mulighed for at samles til hyggelige stunder. Hver gang har en hyggekrog med fladskærmsfjernsyn og hyggeligt møblement. På Livsstilshøjskolen vælger du fællesskabet, men du har også mulighed for at skabe dine egne stille stunder.

Korte kurser

De korte kurser på Livsstilshøjskolen Gudum spænder fra fysiske aktiviteter til drømmetydning og tilberedning af sund mad - læs mere om de korte kurser her: * Kreativ værksted * Afspænding & meditation * Sammenspil * Kor * Svømning * Medier * Sund mad * Holdsport * Squash * Indoor Cycling * Natur/kultur * Tanker på vandring * Forstå dine drømme * Brug naturen * Bevægelse * Hudpleje
Livsstilshøjskolen Gudum


Adresse

Højbjergvej 2
7620 Lemvig


Kontakt info

Telefon: 97 88 83 00
E-mail: info@livsstilshojskolen.dk


Uddannelser

Psykologi

Kropsbevidsthed

Ernæring/Kostvejledning

Politik og demokrati


Website

WebsiteLivsstilshøjskolen Gudum
Livsstilshøjskolen Gudum