Lisbeths Køreskole


Lisbeths Køreskole finder du beliggende i Kolding, men er også at finde i Aarhus. Du finder teorilokalet beliggende i centrum på Anegårdsgade 8. Lisbeths Køreskole har kørelærere i hele 12 byer: Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Horsens, Kolding, Odense, Herning, Vejle, Aabenraa, Aarhus, Svendborg og Vejen.

Lisbeths Køreskole tilbyder undervisning, der giver dig kørekort indenfor:
- Bilkørekort kategori B
- MC kørekort
- Trailerkørekort BE
- Erhvervskørekort, Taxakørekort og Taxakvalifikationskursus
- Generhvervelse af kørekort

Lisbeths Køreskole har eksisteret i mere end 30 år, og er en af Danmarks største køreskoler. Køreskolen har mere end 9.000 likes på Facebook, hvilket siger noget om deres popularitet landet over. De lever af at gøre deres kunder tilfredse, og gør et passioneret arbejde for at opnå det. Lisbeths Køreskoles erfaring og størrelse gør, at de kan tilbyde dig høj kvalitet til rimelige priser. De har som mission at have Århus’ bedste pris og højeste kvalitet. Til undervisningen gøres både brug af PC og mundtlig undervisning, da varieret undervisning ofte giver det største udbytte af undervisningen, og på sigt giver de bedste resultater. På den måde sikres det, at eleverne får den viden, som de skal have, og at den sidder bedre fast.
Undervisningerne er store og lyse, og der er indrettet et computer-rum samt lokale til mundtlig undervisning. Alt hjælpe-udstyr er selvfølgelig tidssvarende, og passer til den moderne undervisning. Som tidligere nævnt er Lisbeths Køreskole beliggende i Kolding. Det er den eneste køreskole med eget køreteknisk anlæg i Kolding. Anlægget er desuden en af Danmarks bedste, som er udbygget med belysning m.m.
Hjemmesiden er altid opdateret, hvilket gør, at du kan stole på oplysningerne herpå. Hvis der er et udbudt hold synligt, betyder det, at der er plads på holdet. Du kan samtidig stole på at hjemmesidens priser og satser, er dem du ender med at betale for i sidste ende.  Du vil blive taget hånd om af en af deres dygtige kørelærere. Når der opstår problemer derudover, så får du et direkte telefonnummer, du altid kan ringe til. Det er uanset om, du ringer for at rise eller rose.
Lisbeths Køreskole er for dig, som ønsker et kvalitetskørekort til en mere end rimelig pris.
Adresse

Anegårdsgade 8, 8100 Århus C


Kontakt info

Telefon: 75 50 27 75
E-mail: post@lisbeth.dk


Website

Lisbeths Køreskole's website