License4U


Står du og skal til at tage kørekort? Så er der en masse fordele ved at tage kørekort hos License4U. Hos License4U ved de, at det at tage kørekort, er en oplevelse, som man vil huske resten af livet. De gør derfor alt for, at du skal få den bedste og mest lærerige af slagsen. Hos License4U er du i trygge hænder. I deres hænder er du sikrer den fleksibilitet og tryghed, som du nu engang har brug for, når du skal lære at køre bil. License4U gør deres ypperste for, at du føler dig vel forberedt til køreprøven.

License4U har mange års køreerfaring og pædagogisk baggrund – derfor foregår undervisningen i teorilokalet og på vejen i positive og stabile rammer. License4U samarbejder ikke mindst med 5 andre køreskoler i Aarhus, hvilket gør køreskolen særdeles fleksibel.

Det er langt fra nemt at tage et kørekort. Det har aldrig været nemt. Når du vælger License4U, vælger du også at tage kørekortet i et af de mest trafikerede steder i landet. Det gode er dog her, at hvis du kan køre i Aarhus C, så kan du køre i alle Danmarks byer. Det er langt sværere at køre midt i en storby med meget trafik, end på landeveje. Der er ingen grund til at være nervøs – din kørelærer ville aldrig sende dig til en køreprøve, som du ikke er parat til. Dine kørefærdigheder skal være så gode, at din kørelærer tror på dine evner.

En ting er i hvert fald sikkert: du rustes godt til at kunne køre i trafikken. Du vil få en masse undervisning i teorien angående trafikken, og mange timers køreundervisning.
Adresse

Park Allé 3, 8000 C


Kontakt info

Telefon: 26 85 33 27
E-mail: Martin@license4u.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag: 7-22
Lørdag - Søndag: Lukket


Website

License4U's website