Liberta

Liberta


Ved Veri Centeret i Risskov ligger Liberta, en restaurant med klassiske sprøde pizzaer, mexicanske burritos med lækkert fyld af enten kylling eller oksekød, saftige spareribs og pastaretter med stor smag. De lækre pizzaer fås i flere forskellige størrelser, og børnepizzaerne med de seje navne, er et hit.

Du finder Liberta på Frijsenborgvej 5, 8240 Risskov, ikke langt fra Vejlby Idrætsklub og Skovbakken Tennis og Squash Center. Kvaliteten er her helt i top, og kundernes bedømmelser melder om fantastisk service, imødekommende medarbejdere, skøn pasta og endda Jyllands bedste pizza. Med den store og glade smiley, ved man at er alt i orden.

På det fine menukort, finder man blandt kundernes favoritter, blandt andet pizzaen Pavarotti med skinke, oksekød, pølser og bacon og Libertá Quatro med kebab, løg, kebabkrydderi, salat og dressing. Er du ikke til pizza, er der også forskellige pastaretter at vælge imellem, fx Pasta Mix, en lækker ret med pasta, champignon, skinke, kødsauce, fløde og ost og du kan også få en god bøf af oksefilet, hvis det frister mere.

Når du har udset dig den lækre mad du ønsker, kontakter du Liberta og de bringer maden direkte hjem til dig. Hvis du er i nærheden, er du også velkommen i de charmerende lokaler på Frijsenborgvej, hvor de friske ansatte vil stå klar til at betjene dig.
Adresse

Frijsenborgvej 5


Åbningstider

Mandag: 11:00 - 22:00
Tirsdag: 11:00 - 22:00
Onsdag: 11:00 - 22:00
Torsdag: 11:00 - 22:00
Fredag: 11:00 - 22:00
Lørdag: 11:00 - 22:00
Søndag: 13:00 - 22:00


Website

Liberta's website