Letz Sushi

Letz Sushi


Den første Letz Sushi restaurant åbnede dørene i 2003 på Østerbro, og i dag er der over 16 Letz Sushi restauranter i Danmark. Der er både mulighed for at nyde den fantastiske sushi i de flotte lokaler, eller bestille take away, hvis du foretrækker at nyde din sushi derhjemme.

Sushi er mere end bare sushi
For sushikæden Letz Sushi er sushi en livsstil. Smag, håndværk og kreativitet skal gå op i en højere enhed, og kunne tilbyde dig en unik smagsoplevelse, der giver dig lysten til at komme igen. 

Kvalitet i højsædet
Ved tilberedningen af sushien bruger de dygtige sushikokke kun økologiske ris og certificerede fisk. Letz Sushi stiller høje krav til sig selv, og det er derfor vigtigt at alt fra tilberedning af mad til serveringen er er vigtigt for Letz Sushi at alt fra tilberedning til servering i sidste ende glæder kunderne.

På menuen finder du alt fra de klassiske nigiri, små/store makiruller, maki uden ris og inside out til sushi med rispapir og sizzling nigiri. Menuen hos Letz Sushi er et sandt paradis for sushi-elskeren. Hvis du er veganer, har du også muligheden for at nyde din sushi hos Letz Sushi - der er på menuen nemlig også et udvalg af veganske ruller. Det varierede og spændende menukort giver dig muligheden for at kombinere på kryds og tværs, så du kan sammensætte en unik sushimenu til dig og dine venner eller familie. 

Leder du efter et sted, hvor du kan få sushi i høj kvalitet? Så har du fundet det rigtige sted. Letz Sushi er bestemt et besøg værd. Du kan vælge mellem de 3 forskellige restauranter i Aarhus, der alle tilbyder muligheden for take away. 

 Adresse

H.C. Andersens Boulevard 37, 1. tv
1553 København V


Kontakt info

E-mail: info@letzsushi.dk


Åbningstider

 


 

 


Website

WebsiteLetz Sushi
Letz Sushi
Letz Sushi